| מחבר | הודעה |
|---|
steadyj
| 22 אוגוסט 2008 19:10 "מוביל" או "בעומר" גלאי שלב ב? | | |
|
| היי כולם, אני מבולבל על השופט של "מוביל" או "השהיה" בתוך גלאי שלב.
איור 1 הוא גלאי שלב. איור 2 הוא צורת גל כאשר מוביל B. אבל עובדה "מובילה ב" נראה תלוי בזמן הראשוני. כפי שמוצג בתרשים 3, אם בפעם הראשונה הוא הקו האנכי האדום, הוא הופך להיות "פערים B". ואת פעימות הפלט יהיה על QB במקום ב QA.
אז מה לא בסדר עם ההיגיון שלי? אני מאמין גלאי שלב צריך לעבוד בצורה אמינה במקום בהתאם למועד הראשוני שרירותי. מהו השלב האמיתי עובד דרך גלאי?
|
|
| לראש הדף | |
 |
FvM
הצטרף: 22 ינואר 2008 הודעות: 5154 עזרו: 766 מיקום: בוכום, גרמניה
| 22 אוגוסט 2008 19:25 Re: "לידים" או "בעומר" גלאי שלב ב? | | |
|
| | in a real circuit? מה הוא הזמן הראשוני במעגל אמיתי? רק פיקציה. למעשה, את אספקת החשמל מופעלת ברגע שרירותי הראשוני קובע FFS אינם ידועים ממילא. אז יתרון והספירה גלאי שלב יהיה בחוסר ודאות תחילה של מחזור אחד. אבל זה לא בעיה בכל יישום אמיתי (בדרך כלל PLL). אני מניח, תוכל findout, למה. |
|
| לראש הדף | |
 |
steadyj
| 22 אוגוסט 2008 19:38 "מוביל" או "בעומר" גלאי שלב ב? | | |
|
| אני באמת לא יודע למה. למשל, הוא קלט הפניה ו-B הוא פלט VCO. לאחר שעלה לשלטון ב, ב 'של תדר נמוך א אז אנחנו רוצים לשלב את גלאי יכול פלט מתח על "למעלה" הנמל. למרבה הצער אי הוודאות לאחר שעלה לשלטון ב אולי להפוך את הפעולה להיפך, אשר נראה בלתי לנעול לנצח. - אנא תקן אותי. תודה. |
|
| לראש הדף | |
 |
LvW
| אוגוסט 23, 2008 9:28 Re: "לידים" או "בעומר" גלאי שלב ב? | | |
|
| | steadyj כתב: | איור 1 הוא גלאי שלב. איור 2 הוא צורת גל כאשר מוביל B. אבל עובדה "מובילה ב" נראה תלוי בזמן הראשוני. כפי שמוצג בתרשים 3, אם בפעם הראשונה הוא הקו האנכי האדום, הוא הופך להיות "פערים B". ואת פעימות הפלט יהיה על QB במקום ב QA. |
אני חושש, ההבנה שלך של המושג "להוביל" אינו נכון. "עופרת" אין זה אומר כי הרכבת הדופק "יותר ימינה" - בדיוק ההפך הוא הנכון: קח את הקו האדום שלך ולוודא כי הרכבת כבר נמצאת במצב גבוה ו-B הרכבת היא לא. לכן, מובילה ב |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| אוגוסט 23, 2008 9:28 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
FvM
הצטרף: 22 ינואר 2008 הודעות: 5154 עזרו: 766 מיקום: בוכום, גרמניה
| 23 אוגוסט 2008 10:14 Re: "לידים" או "בעומר" גלאי שלב ב? | | |
|
| | ציטוט: | | למרבה הצער אי הוודאות לאחר שעלה לשלטון ב אולי להפוך את הפעולה להיפך, אשר נראה בלתי לנעול לנצח. | השוואת במעגל שלך עם גלאי 4046 שלב דיגיטלית, כי לא ידוע יש בעיות דומות, זה צריך לעבוד.
|
|
| לראש הדף | |
 |