| מחבר | הודעה |
|---|
jackest
| 06 Jul 2008 5:25 כל אחד יכול לעזור לי בבקשה ...... באמצעות Flip-flop JK | | |
|
| שימוש JK כפכפים כמו בחנות, העיצוב מונה BCD סינכרוני ב: (קוד) בינארי (ב) קוד גריי
כוללים דיאגרמה המדינה, הקצאה המדינה, שולחן המדינה, עירור (המעבר) שולחן, KM, נגזר ביטוי בוליאני ו-דיאגרמה ההיגיון להשלים מעגל
אני לא יודע שום דבר על זה אני כל כך לזרוק בבקשה תעזור לי אני חסר ישע .. אני מעריך שאם מישהו שיעזור לי לעשות את זה בבקשה .. |
|
| לראש הדף | |
 |
my_books
| |
| לראש הדף | |
 |
jackest
| 12 יולי 2008 13:30 Re: כל אחד יכול לעזור לי בבקשה ...... באמצעות Flip-flop JK | | |
|
| | תודה לך אני מעריך מאוד את מה שאתה מקבל לי .. אבל אני עדיין לא מבין איך לעשות את זה. אתה יכול בבקשה לעזור לי .. אני לא יודע איך לעצב BCD באמצעות הדלפק כשלון Flip-JK. אני ממש חלש בנושא הזה וכבר להיכשל 3 זמן. בבקשה תעזרי לי בפירוט רב יותר ... |
|
| לראש הדף | |
 |
trayant
| יולי 19, 2008 5:27 כל אחד יכול לעזור לי בבקשה ...... באמצעות Flip-flop JK | | |
|
| | אני חושב שרוב ספרי עיון מערכת דיגיטלית או ספרי לימוד יציג את BCD דוגמה נגדית על ידי FF. |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| יולי 19, 2008 5:27 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
laseetha
| יולי 21, 2008 9:05 Re: כל אחד יכול לעזור לי בבקשה ...... באמצעות Flip-flop JK | | |
|
| U יכול להפנות את ספר שנכתב על ידי mano מוריס או על ידי פלויד. Digital Electronis ו Microporcessors הם מאוד מעניין הנושא הכי קל במהלך אלקטרוניקה ותקשורת. לימדתי את הנושא הזה פעמים רבות. אם לקחת רק 2 U JK כפכפים, לקשור יחד שני הקלטים, עכשיו הם פועלים flipflop טי ולהחיל שעון משותף לשני. עכשיו הם התחילו לספור פעם U לאפשר להם. |
|
| לראש הדף | |
 |
mahaju
| 21 יולי 2008 17:48 Re: כל אחד יכול לעזור לי בבקשה ...... באמצעות Flip-flop JK | | |
|
| HI נסה את הקישור http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html עיין גם קישורים אחרים בדף זה. אלה tutorilas צריך לתת לך כמה רעיונות. נסה לחפש "מונה סינכרוני באמצעות כשלון Flip JK" ב-Google. אנא הודע לי אם זה עוזר.
|
|
| לראש הדף | |
 |