פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

אפנון משרעת

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> שאלות אלקטרונית היסודי -> אפנון משרעת
מחבר הודעה
TRIDIP

Post 30 אפריל 2008 15:49

אפנון משרעת

נושאת RF של KV 10 ב 1 Mhz היא משרעת מווסתת על ידי אותות 1 kHz של 6 דפוס אפנון KV peak.The היא נצפתה suitably.What CRO calibreted הוא מתח הצביע בהיקף & איך?
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 30 אפריל 2008 15:49

מודעות

לראש הדף
mowgli

עזר: 20

Post 30 אפריל 2008 20:02

Re: אפנון משרעת

אחוז אפנון נתון על ידי יחס של ויסות / amplitudes שיא הספק: מ = M / C.
ב ז KV הבקשה שלך = 6 ו-C = 10 KV => מ = 60% ומכאן על היקף תוכלו לצפות 1 המוביל MHz מווסתת עם וריאציה של 60% מעל ומתחת unmodulated הערך שלו (למשל נתון 1 V הנצפה unmodulated משרעת, לך תמדוד וריאציות ערך השיא של האות מווסתת בטווח 1.6V ו 0.4 V).
קנה המידה של מתח על היקף תלוי על ידי Attenuation שאתה מקום לפני קלט היקף (אני חושב שאתה לא תחול ישירות את האות 10 KV לכניסת כדי למנוע נזקים).

אנא תקן אותי אם אני טועה.

דרישת שלום
Mowgli
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> שאלות אלקטרונית היסודי -> אפנון משרעת
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
אפנון משרעת ..? (22)
אפנון משרעת (19)
נצב Amplitude Modulation (QAM) (1)
עזרה על אפנון משרעת (אפנן מאוזן) (1)
איפה אפשר למצוא את "מודרני נצב אפנון משרעת & Q (1)
אפנון Frequensy משמרת אפנון בשלב! (5)
אפנון אפנון BPSK ו BFSK כמו IC (1)
משרעת (1)
משרעת (2)
משרעת VCO (5)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS