כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

השעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Analog IC עיצוב מתווה -> לשעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
AdvaRes

הצטרפות: 14 פברואר 2008
עזר: 42

Post 23 אפריל 2008 16:27 לשעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור

שלום חברים,

כל מה שאנחנו יודעים כי CDR הוא mendatory סידורי לקבלת נתונים. בשנת תחילת נתונים transfert את tranceiver ואת מקבל אינם מסונכרנים. אני צריך להבין איך את יכולה לקבל מקלט כהלכה הראשון BITS.

אנא עזור.
לראש הדף
View user's profile
Zeinovich314

הצטרפות: 23 אפריל 2008
עזר: 1

Post 23 אפריל 2008 16:38 Re: השעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור

ברוב טכניקות תקשורת דיגיטלית, יש כמה BITS נשלח תחילה "קרא המבוא" שבו נעשה שימוש כדי לסנכרן את שתי Trans. ו Receiv.
אלה תמיד המבוא BITS 0101010101,,,, ושנה גודל בהתאם לסוג הטכנולוגיה.
דוגמה: Ethernet תחנות צריך לסנכרן עם האות של תדר, זה נעשה באמצעות המבוא של 64 סיביות.

אסימון-טבעת תחנות synchronous תמיד קיבל את מסגרות כי תמיד יש את האות עובר טבעת (לפהות סמלים), הם רק צריכים 8 סיביות החל הסימן כדי להתכונן לקבלת מסגרת.
בברכה, ZicoŠ
לראש הדף
View user's profile
safwatonline

הצטרפות: 19 נובמבר 2005
עזרו: 172

Post 23 אפריל 2008 16:40 לשעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור

בהתחלה את Rx עובד על pll לנעול את תדירות לאחר מכן קיבל את משתמשת בנתונים אלה כדי ללכוד את השלב הנכון קטנים תדירות שגיאות
לראש הדף
View user's profile
AdvaRes

הצטרפות: 14 פברואר 2008
עזר: 42

Post 23 אפריל 2008 17:37 Re: השעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור

תודה לך על החברים שלי מבקש תגובות.

בדבר המבוא שמעתי כי הטכניקה משמשת חיבור אלחוטי. אז הוא גם משמש הסידורי הקישור. Thats בסדר.

אבל ככל שאני יודע, הנתונים serialized מנות לפי מנות (אנא correcy אותי אם אני טועה) ו פעם שטח זה קיים בין שתי serialized נתונים.

השאלה שלי היא, כאשר אנו מתכננים לשלוח מנות נ, א המבוא משמש עבור כל מנות (בגלל הזמן שטח) או רק אחד המבוא משמש עבור כל המנות (האם maintaned סנכרון של המקרה השני?).
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 23 אפריל 2008 17:37 מודעות

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
FvM

הצטרפות: 22 ינואר 2008
עזרו: 669

Post 23 אפריל 2008 18:49 Re: השעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור

זה נראה יותר כמו אסינכרוני השידור. אני לא צריכה שום דבר אלא להתחיל מעט, אם קצב סיביות ידוע בדיוק. Synchronous השידור שולחת בדרך כלל מסגרת של לפהות זה זהה לסנכרון המסגרת, e. עם HDLC. אם אתה יצירת הילוכים לפרוטוקול כי לא יהיה תואם לכל פרוטוקול, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה.
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Analog IC עיצוב מתווה -> לשעון ונתונים עבור התאוששות סדרתי קישור
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS