| מחבר | הודעה |
|---|
rikonor
| 20 פבואר 2008 15:41 עזרה בנוגע AT89C2051 | | |
|
| הי
אני מנסה לבנות מעגל עם AT28C2051 Atmel, הוא אמור לקבל נתונים על סידורי היציאה הטורית (RxD - פינים 2 [יציאת 3.0]). עם זאת, לא משנה מה אני לכתוב קוד ולצרוב על זה, זה מראה "1" על כל סיכות הנמל (למעט יציאת 1.0% 1.1, אשר דורשים נגדים חיצוני, ומאז אני לא משתמשת באותם סיכות לא להשתמש באותם נגדים).
ניסיתי לכתוב תוכניות שונות (ב-C51, וכמובן כללו 'reg51.h') שאמורים לשנות את רמות התפוקה כדי "0", אבל זה לא פעל.
מיקרו יש שעון חיצוני (12mhz בדולח 2 22pF capcitors), וכן לאיפוס אוטומטי (הכוללת resistor 100kOhm ו קבלים 1ľF).
קראתי על גליון הנתונים כי לאחר מחזיקה RST עבור 2 מחזורי המכונה מיקרו מתאפס וכל סיכות יציאת מוגדרים 'גבוהה'.
האם יש משהו לא בסדר עם מעגל ROM או אולי לא לקבל הבזיק בכלל? (הייתי LEAPER-48 USB סופר אוניברסלי עם התוכנית IC סופר).
עזרה להערכה רבה, תודה, או |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 20 פבואר 2008 15:41 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
nandhu015
הצטרף: 11 פבואר 2006 הודעות: 640 עזר: 46 מיקום: Tamilnadu, הודו
| 20 פבואר 2008 17:21 Re: עזרה בנוגע AT89C2051 | | |
|
| ב לאפס את כל סיכות הנמל של 2051 יהיה 1.
אתה צריך לשנות אותה בזמן ההפעלה (אם אתה רוצה)
Nandhu |
|
| לראש הדף | |
 |
laktronics
| 20 פבואר 2008 18:21 Re: עזרה בנוגע AT89C2051 | | |
|
| הי, אתה מתכוון בתוכנה שלך שאתה מנסה להגדיר סיכות יציאת לאפס, אבל זה לא מתקיים? אם זה המקרה, לבדוק אם סיכת לאפס שלך מראה מתח נמוך לאחר שעלה לשלטון ב, אני מתכוון לזה צריך להיות נמוך אחרי הדופק לאפס הראשונית. אם לא נמוך, לתקן את הטעות, בעיקר חיווט. הייתי מציע לך להשתמש קבלים 10uF עם 15K מורידה ב סיכה לאפס, אף על פי הערכים שלך עשוי להיות גם אישור. הרעיון לצמצם את ההתנגדות היא להפחית את ההשפעה של ההתנגדות הפנימית כדי לוודא את ההתנגדות מטר יהיה בעוד פחות חשוב לבדוק את מתח סיכת לאפס. סיבה אחרת כל יציאת סיכות להיות גבוה יכול להיות עקב כישלון של מתנד, לפתוח / תחתוני בקשרים של הגביש, רע וכו 'קריסטל בדוק osc.pin2 עם כוונת טלסקופית ולראות אם אמפליטודה של תנודות קטנות קיים. רב מודד דיגיטלי עם הסיכה הזאת צריך להראות סביב 2.5V, eventhough זה לא יכול לאשר את העבודה של מתנד. בדוק רציפות של פינים הקרקע לבקר ידי מדידת Vcc פני סיכות 10 ו -20 על השבב עצמו. אם המתכנת שלך וידא כראוי לאחר התכנות, אין צורך לדאוג תכנות שווא, אבל אם יש טעות בקוד שלך, זה עלול להיכשל שוב כדי לנקות סיכות הנמל. דרישת שלום, Laktronics |
|
| לראש הדף | |
 |