כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

סוללה מטען 48V/10A עזרה דחופה

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> 48V/10A סוללה מטען עזרה דחופה
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
zio_nneo

הצטרפות: 03 יוני 2007
עזר: 2

Post 01 נובמבר 2007 16:46 מטען סוללה 48V/10A עזרה דחופה

היי לכולם
אני צריך עזרה בנוגע במעגל 48V/10A.Can מישהו שיעזור לי על זה.
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 01 נובמבר 2007 16:46 מודעות

לראש הדף
wizpic

הצטרפות: 24 מאי 2004
עזר: 25

Post 03 נובמבר 2007 0:41 Re: 48V/10A סוללה מטען עזרה דחופה

כמה פעמים אתה רוצה לשאול שאלה זו ועל כמה מקומות

אתה ביקשת את זה כאן
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=926392&highlight = # 926392
והנה
ftopic278415.html

עשיתי כדי להציע עזרה האם יש לי יש דופק טרנספורמטור תכנון עבודה 48V thyrisistor Board (המגבלה הנוכחית / מרחפת / לאחור הסוללה הגנה), אלא רק לעבוד PCB אין לי את Schematic על זה עדיין רק חצי דרך באמצעות הנדסה לאחור זה ו זה לא דופק על זה טרנספורמטור.

רוב לכתוב קראתי את זה אני צריך אני צריך אתה רוצה את כולם לעשות את העבודה בשבילך ואתה רק לשבת מאחור.

כמה אתה רוצה לשלם עבור העיצוב יש לי?

אמצעי שאלתי אותך אם אתה רוצה לחלוק את Schematic יש לי 3 / 4 SCR בעיצוב פשוט רציתי לראות איך עשית את שלך ואתה לא יכול אפילו להיות botherd לענות אליו ושאל שוב כאן כמה ימים מאוחר יותר

אני geuss אנו רואים קטע נוסף אני צריך 48V/10A מטען עם כל התכונות הללו.
לראש הדף
View user's profile
wizpic

הצטרפות: 24 מאי 2004
עזר: 25

Post 10 נובמבר 2007 12:24 מטען סוללה 48V/10A עזרה דחופה

zio_nneo אני חשבתי שזה דחוף?

לבקש עזרה, אך לא תחזור על בזבוז מוחלט של שטח

גם אם יש לך הודעה מיון לא ללכת עם גברת מיון להגיד לך את זה

אדיוט
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> 48V/10A סוללה מטען עזרה דחופה
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS