פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

PolaRx השנייה מקלט GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה -> PolaRx השנייה מקלט GPS
מחבר הודעה
תורמוס

עזר: 2

Post 11 יוני 2007 14:59

polarx 2

שלום,

אני משתמש PolaRx השני GPS Receiver.

השאלה שלי היא פשוטה מאוד:

איך אני יכול להיות בטוח כי מרכיב שלי עובד בסדר גמור? אני מתכוון: את השפופרת יש להתמודד עם תופעות מפריעים (כמו שיבוש מכוון ולא מכוון כמו הפרעה, multipath).

המהווה את סף נכנסות כוח משבש שמבטיחה כי מקלט GPS שלי היא לתת את השירות המתאים?

דומה לערך SNR, אני יכולה לדעת / לחשב SJR ( "אותות כדי Jamming Ratio") .. ערך סף אשר מבטיח כי רמת הכוח קיבל חסימה אינה משפיעה על המקלט עצמו.

בברכה,

תורמוס
לראש הדף
RFDave

עזר: 45

Post יוני 12, 2007 1:21

Re: PolaRx השנייה מקלט GPS

ובכן, אם אתה מקבל לתקן העמדה, ואז השפופרת שלך עובד בסדר גמור. נסה לחפור את גיליון הנתונים של השפופרת IC זה באמצעות ועל תסתכל על זה, כי צריך לתת לך מספר פרטים. מה בדיוק אתה מנסה לעשות?

דייב
www.keystoneradio.com
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post יוני 12, 2007 1:21

מודעות

לראש הדף
תורמוס

Post 12 יוני 2007 13:46

הייתי מסתכל מקרוב את גיליון הנתונים PolaRx השני אבל אין לי שום מידע על JSR.

אני צריך רק לדעת אם המקלט שלי הוא "עובד בסדר" בהתחשב בסביבה השיבוש שעשויות להתרחש ...

בחלק טקסטים מצאתי ערכים כמו dB 71 אבל זה רק תפקיד "אצבע" .. ערך הייתי צריך משהו מדויק יותר עבור מקלט ה-GPS על השאלה ...

כל הצעה?

דרישת שלום,

תורמוס
לראש הדף
RFDave

עזר: 45

Post יוני 13, 2007 3:56

טוב, אז אתה צריך להיות מדויק יותר. אם אתה מכניס Jammer בבית 20 GHz, אז אני חושד כי תקבל יותר מ 71 דציבלים של השוליים (כוח יאמר - על כוח הערוץ). האם זה IC או המקלט ארוז? Googling עבור PolaRX השני לא מקבל לי שום דבר. האם גיליון נתונים להזכיר חסימת כוח?

אני מניח שאני עדיין מבולבלת. האם יש לך חסימה הסביבה ידוע כי אתה מנסה להשתמש ב מקלט GPS? אם זה המצב, אז ללכת לנסות את זה בסביבה זה. אם אתה מקבל לתקן העמדה, ואז השפופרת שלך פועל.
לראש הדף
תורמוס

Post 15 יוני 2007 20:03

יש לי מקלט GPS מתנהגים באופן מאוד "מפריע" לסביבה (או אולי אני מניח שכן, כי אני שם לב כמה הפסד של המסלול של אותות GPS) .. התדירות מפריעה היא אותו .. אני צריך לדעת כמה היא חסינות של השפופרת שלי על התערבות / אותות שיבוש .. אני מתכוון את רמת הכוח החיצוני המעורר את ההפסד של לוויינים ב-GPS המקלט שלי ..

אני מקווה להיות ברורה יותר, תודה מראש על תמיכתכם.

תורמוס
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> RF, מיקרוגל, אנטנות אופטיקה -> PolaRx השנייה מקלט GPS
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
GPS Receiver (15)
דיוק מקלט GPS (4)
מבנה מקלט GPS (3)
GPS Receiver: בעיות (8)
בניין שבב מקלט GPS (1)
Laipac PG-11 לוח מקלט GPS (4)
מקלט GPS & SIM300 (2)