| מחבר | הודעה |
|---|
שניה
| 17 נובמבר 2006 15:54 קומפרטור משרעת | | |
|
| אני לא יודע אם השם נכון אבל הנה שלי שבו אני ממהרת. יש לי 2 אות sinusoidal, על אחד fisrt (צהוב) הוא מתנד שלי. לראות TEK008 אחד seconde הוא אנטנה (כחול) שלי. ב fonction נורמלי את האות הולך כמו TEK009 () כאשר התמונה היא somthing approching את האנטנה את השינוי אותות appeir כמו TEK010 () התמונה. אני רוצה להשוות בין השניים (אמפליטודה) של אותות אלה
נערך לאחרונה על ידי שניה ב 17 נובמבר 2006 16:15; 1 נערך זמן מוחלט |
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| 17 נובמבר 2006 15:57 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| אולי ראשית demodulate את האות כחול. אז אני חייב sinusodal איתות ברור. זה מעגל. האם מישהו יש קישור עבור המחיצה אנלוגי?
|
|
| לראש הדף | |
 |
ionp
| 17 נובמבר 2006 23:10 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| צורת הגל הכחול נראה לי כמו טנדר 60Hz על האנטנה היא הוספת לאותת מתנד. אתה לא יכול הצורך מתנד פועל בכלל להרים 60Hz כשמישהו מקבל קרוב האנטנה שלך, ככל שיהיו צימוד זה חיווט מן הבית. אתה יכול לשמור את האנטנה על עכבה גבוהה עבור 60Hz, הלהקה לעבור סינון עבור 60 הרץ, ולאחר מכן דיודה לאתר להשיג רמה משתנות כמו מישהו יתקרב. ואז, קומפרטור סטנדרטי או opamp יכול לעבור כאשר הוא עלה על הסף.
האם זה אמור להיות גלאי אנשים? |
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| נובמבר 18, 2006 4:12 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| כן זה 60 freqency הרץ, ועל כן, זה אמור להיות "הדוושה" לזהות את הקירבה של כף רגל. פעולה עם רגל מתח הפלט צריך לשנות!
נוסף לאחר 3 דקות:
המסנן צריך להיות פסיבית לא משפיע על אנטנה או שזה עניין doesn't? |
|
| לראש הדף | |
 |
ionp
| 18 נובמבר 2006 16:53 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| זה לא משנה אם את המסנן הוא פעיל או סביל. 60Hz מצמידים לתוך האנטנה שלך יהיה מאוד חלש, כל כך חשוב לך לשמור על החיבור שלך impedace גבוהה, כדי לא להעמיס אותה למטה. אולי מאגר opamp שלב האנטנה, וכן 10 ohm resistor מג לשמור על הבירה averave על האנטנה בתוך opamp tha מסילות Power Supply. אתה בטח יכול להפעיל אותו בלי הרבה סינון, למעט לשמור מתנד שלך אות מתוך opamp.
הוא מתנד ביצוע כמה מטרה אחרת, או אולי אתה לא צריך את זה עוד? |
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| נובמבר 19, 2006 3:31 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| לא, אני לא צריך את מתנד כבר. אבל זה היה גלאי הקרבה שאני מוצא באינטרנט, ואני רואה שזה לא מה שאני צריכה. כאן תצוגה של מעגל חדש שלי. מה אני צריך לעשות שינוי, אני רוצה להבין טוב יותר? הפלט על 2V PK-PK כאשר הוא בבית הוא "הנקודה הגבוהה ביותר". אישור שקיבלתי היקף תמונה שלי, מקווה שזה יעזור לך להבין tu probleme שלי. אני חושב מעשה טרנזיסטור tthe כמו rectifier דיודה, זה בגלל צורת הגל של האות 60Hz.
|
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| נובמבר 19, 2006 3:57 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| | אופס שכחתי להראות לך את האות כאשר אין שום דבר מסביב ... טוב אני בטוח שאתה יכול לראות את זה בראש שלך, זה רק אדווה, כמו כאשר האות = 0v על היקף ללכידת שלי. אדווה היא בעיקר ליצור מהיקף שלי. האם מישהו יודע על אנלוגי הבריח, הייתי רוצה הבריח לשיא של תדירות |
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| 19 נובמבר 2006 16:14 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| אני approching הסוף של הפרוייקט שלי, הנה כמה חדשות. האות ברורה יותר ליניארית, רק שינוי רוחב pusle .... ואני לא צריך יותר אנלוגי הבריח, אני צריך ממיר מ רוחב הדופק כדי מתח. אני צריך איזה רעיון או קישור לאתר האינטרנט.
|
|
| לראש הדף | |
 |
ionp
| 19 נובמבר 2006 21:45 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| מה דעתך על סדרה דיודה ואחריו RC המחלף? גלאי שיא זה אמור לעזור חלקה התפוקה שלך, ואתה יכול לזיף R ו-C הערכים כדי לקבל את זה להחזיק לטעמך. אולי להתחיל עם זמן קבוע של 1 / 10 השנייה, באמצעות resistor 100K ו קבלים 1uF. |
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| 19 נובמבר 2006 22:10 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| | אתה יכול להראות לי, אני לא מבין למה אתה מתכוון?? |
|
| לראש הדף | |
 |
ionp
| נובמבר 20, 2006 2:14 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| משהו כזה. דיודה לוקח רכבת הדופק שלך לכניסת הדופק בצד שמאל, ומסיר את רפרוף של פעימות הדופק מניב אחד ארוך על תפוקה, ימינה. כאשר הרכבת עוצרת את הדופק, את הפלט יירד כעבור זמן קצר. |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| נובמבר 20, 2006 2:14 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
שניה
| 06 Feb 2007 2:53 Re: קומפרטור משרעת | | |
|
| למי הם עניין גלאי הקרבה כאן גרסה חדשה לגמרי. פעולת האנטנה כמו קבלים, עם לשנות את תדירות. הגרסה הישנה היתה attenuate הוא אדם היה במגע עם הקרקע, זה לא אחד! R ו-C ניתן לשנות!
|
|
| לראש הדף | |
 |