| מחבר | הודעה |
|---|
gorkin
| 29 אוקטובר 2006 19:57 כיוונית הבורר MOS - 3A | | |
|
| האחים היי! אני צריך התייחסות אחת התקן, MOS כיוונית מתג המטען שליטה במודול GR64 (נוקיה GSM / GPRS, מודול). מודול זה כוח אחד קלט / פלט (פינים Batt) עבור אספקת החשמל (את הסיכה אותה יש לצייר הנוכחי המקור) אני צריך להשבית אותו לכבות את מודול (במקרים מסוימים יש צורך לנתק את אספקת המתח מודול). מישהו מכיר התקן אחד עבור יישום זה? תודה רבה, Gorkin |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 29 אוקטובר 2006 19:57 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
ארטיום
| 29 אוקטובר 2006 21:50 כיוונית הבורר MOS - 3A | | |
|
| אני מניח שאתה יכול להשתמש טרנזיסטורים משלימים טורי קשור דיודות מחובר במקביל. כל אחד מהם יטפל כיוון אחד הנוכחי. החיסרון הוא טיפה מתח גבוה = Vdrop_ON Vdrop_Diode. או אחד טרנזיסטור מחובר בפלט של rectifier גשר דיודות Vdrop = Vdrop_ON 2 * Vdrop_Diode.
או אולי אתה יכול למצוא ממסר מצב מוצק עם המאפיינים הדרושים
או דוגמה נוספת: http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/1096 |
|
| לראש הדף | |
 |
strennor
| 08 Nov 2006 7:34 כיוונית הבורר MOS - 3A | | |
|
| אתה יכול להשתמש טרנזיסטור מתח גבוה
www.fairchildsemi.com לבדוק |
|
| לראש הדף | |
 |
gorkin
| 11 נובמבר 2006 21:25 Re: הבורר MOS כיוונית - 3A | | |
|
| הי, אני צריך כיוונית MOS SWITCH ... במילים אחדות: בשנת applcation שלי, אחד GSM וניהול מודול לטעון את הסוללה, את הסוללה מחוברת ב פינים אחד ספציפי מודול GSM, כאשר הממונה, את זרימת זרם בכיוון אחד כאשר במילוי, את זרימת זרם בכיוון מנוגד .. . עבור לאפס, אני צריך לנתק את הסיכה הזאת ... אבל אני לא יכול למצוא פתרון אחד עם swicth MOS קונבנציונאלי. אני לא יכולה להשתמש פתרון שהוזכר על ידי אחי ארטיום כי DOP מתח על דיודה יגרום שגיאה הסוללה מודול ניהול ...
תודה, Gorkin. |
|
| לראש הדף | |
 |