פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

בעיה Interfacin כדי uController של Visual Basic

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> Microcontrollers -> בעיה Interfacin כדי uController של Visual Basic
מחבר הודעה
רסאן אל Mutawa

Post 04 Oct 2006 12:22

אני מבקש עזרה בבעיה כי פשוט משגע אותי, אני עושה פרויקט הביתה לכתוב מיקרו באמצעות תוכנית של Visual Basic אז microcontroller לבדוק משהו ולשלוח אות שמונה קצת לתוכנית של Visual Basic. הבעיה האמיתית היא שכאשר מיקרו לשלוח את האות של 8 סיביות אל המחשב אני צריך לעשות את הקריאה 3 פעמים כך שאני יכול לראות משהו מופיעה, יופיעו כפי unicoded char (charecters בערבית). מה אני באמת חושב הוא כי אני פיסות 8 שליחת הולך למאגר UART שנמצא 32 סיביות רחב הולך העליון ביותר של למאגר, אני צריך ביד רועדת כדי לעשות את העבודה בצורה apropriate.

השאלה הגדולה היא מה הם סיכות אני צריך לפתור את הבעיה הזו? הם CTS / RTS או אני צריך יותר מזה?

אם אתה יכול להראות לי את הדרך או להגיד לי מה לעשות אני יהיה thankfull.

אני מחכה לתגובתך אני במצב רוח רע בגלל הדבר הזה.
לראש הדף
ארטיום

עזר: 91

Post 04 Oct 2006 14:05

ב-C באמצעות הגדרת מבנים תקשורת של חלונות המבנה אתה יכול handshaking להשבית חומרה בקרת זרימה תוכנה. אני מניח אלה במבנה dcb. נעיף מבט אל microshop דף:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnfiles/html/msdn_serial.asp

מבנה DCB צריך להיות נגיש גם בסיסיים
לראש הדף
רסאן אל Mutawa

Post 04 Oct 2006 17:31

ובכן, יש לי רק לקרוא את המאמר ששלחת לי בספריית MSDN, הבעיה היא שאני usig Visual Basic 6 C לא את הפקודות, האם יש דבר יותר טוב כדי להראות לי מה אני רוצה? plz

אף פעם לא ראיתי DCB הפקודה ב-Visual Basic מדי
לראש הדף
אוטובוס הורים

עזר: 6

Post 04 Oct 2006 18:37

Re: בעיה Interfacin uController To The Visual Basi

ב VB6, אני שליטה להשתמש MSCOMM לתקשר דרך יציאת RS232. נראה שיש לך משהו לא בסדר עם האלגוריתם UC ואת התקשורת בין המחשב שלך. אתה יכול להשתמש (Byte Header) כדי להפעיל את כל חבילת תקשורת יחיד שימוש קבוע לא. של בתים לכל מנה. כמו כן, זה טוב להוסיף כמה מנות byte checksum כדי להיות בטוח הוא קיבל נתונים כראוי.

כל זה ניתן לעשות במצב של אין אותות בקרה (רק Tx, Rx & GND) נדרש אותות לתקשורת מוצלחת.

צרו איתי קשר אם U צריך עזרה.
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 04 Oct 2006 18:37

מודעות

לראש הדף
רסאן אל Mutawa

Post 05 Oct 2006 3:25

Re: בעיה Interfacin uController To The Visual Basi

הנה תוכנה פיתחתי

אנא בדוק את זה ותגיד לי whats wrong

http://members.lycos.co.uk/wolfgrave/uploaded/zip/zip0.zip

אחד של תקווה שתוכל לפתור את הבעיה

תודה
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> Microcontrollers -> בעיה Interfacin כדי uController של Visual Basic
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
מה יותר טוב-Visual Basic, Visual C או דלפי? (79)
Visu יסוד UController (1)
Visual Basic ו 8051 (20)
איזו מהן טובה יותר Visual C או של Visual Basic for GUI (8)
כיצד לשנות את גודל התמונות ב-Visual Basic 6? (3)
להציג את סל"ד & m / s ב-Visual Basic (1)
שימוש ב-Visual Basic כדי / את mcu GPIO (2)
Visual C ו-Visual Basic (1)
Visual Basic (1)
Visual Basic (1)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS