| מחבר | הודעה |
|---|
רסאן אל Mutawa
| 04 Oct 2006 12:22 בעיה Interfacin כדי uController של Visual Basic | | |
|
| אני מבקש עזרה בבעיה כי פשוט משגע אותי, אני עושה פרויקט הביתה לכתוב מיקרו באמצעות תוכנית של Visual Basic אז microcontroller לבדוק משהו ולשלוח אות שמונה קצת לתוכנית של Visual Basic. הבעיה האמיתית היא שכאשר מיקרו לשלוח את האות של 8 סיביות אל המחשב אני צריך לעשות את הקריאה 3 פעמים כך שאני יכול לראות משהו מופיעה, יופיעו כפי unicoded char (charecters בערבית). מה אני באמת חושב הוא כי אני פיסות 8 שליחת הולך למאגר UART שנמצא 32 סיביות רחב הולך העליון ביותר של למאגר, אני צריך ביד רועדת כדי לעשות את העבודה בצורה apropriate.
השאלה הגדולה היא מה הם סיכות אני צריך לפתור את הבעיה הזו? הם CTS / RTS או אני צריך יותר מזה?
אם אתה יכול להראות לי את הדרך או להגיד לי מה לעשות אני יהיה thankfull.
אני מחכה לתגובתך אני במצב רוח רע בגלל הדבר הזה. |
|
| לראש הדף | |
 |
ארטיום
| 04 Oct 2006 14:05 בעיה Interfacin כדי uController של Visual Basic | | |
|
| ב-C באמצעות הגדרת מבנים תקשורת של חלונות המבנה אתה יכול handshaking להשבית חומרה בקרת זרימה תוכנה. אני מניח אלה במבנה dcb. נעיף מבט אל microshop דף: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnfiles/html/msdn_serial.asp
מבנה DCB צריך להיות נגיש גם בסיסיים |
|
| לראש הדף | |
 |
רסאן אל Mutawa
| 04 Oct 2006 17:31 בעיה Interfacin כדי uController של Visual Basic | | |
|
| ובכן, יש לי רק לקרוא את המאמר ששלחת לי בספריית MSDN, הבעיה היא שאני usig Visual Basic 6 C לא את הפקודות, האם יש דבר יותר טוב כדי להראות לי מה אני רוצה? plz
אף פעם לא ראיתי DCB הפקודה ב-Visual Basic מדי |
|
| לראש הדף | |
 |
אוטובוס הורים
הצטרף: 09 Dec 2001 הודעות: 209 עזר: 6 מיקום: בדיוק מאחוריך ;-)
| 04 Oct 2006 18:37 Re: בעיה Interfacin uController To The Visual Basi | | |
|
| ב VB6, אני שליטה להשתמש MSCOMM לתקשר דרך יציאת RS232. נראה שיש לך משהו לא בסדר עם האלגוריתם UC ואת התקשורת בין המחשב שלך. אתה יכול להשתמש (Byte Header) כדי להפעיל את כל חבילת תקשורת יחיד שימוש קבוע לא. של בתים לכל מנה. כמו כן, זה טוב להוסיף כמה מנות byte checksum כדי להיות בטוח הוא קיבל נתונים כראוי.
כל זה ניתן לעשות במצב של אין אותות בקרה (רק Tx, Rx & GND) נדרש אותות לתקשורת מוצלחת.
צרו איתי קשר אם U צריך עזרה. |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 04 Oct 2006 18:37 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |