כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s???

Goto לדף הקודם 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Microcontrollers -> ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s???
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
crystallattice

הצטרפות: 01 אוקטובר 2007

Post 22 ינואר 2009 15:48 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s

אז אני לשנות את ICD2 pics Clone: לחתוך לעקוב Vcc של T2, T2 להתחבר לכוון vcc (PIN J2 של 2). כעת, כאשר פקוק לתוך המערכת עם 24F@3.3V, את MCLR הוא 3.3V כאשר גבוה, קורא MPLAB יעד Vpp כפי 3.3V וגם ב mulimeter. כאשר פקוק לתוך המערכת עם 18F @ 5V Mplab קורא יעד Vpp כפי 12.5V וגם על mulimeter. אני חושב שלי pics ICD2 Clone כעת עובד בדיוק כמו Pyto2. אחר כך יש pics חייב לנסות ולראות אם זה עובד.
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Microcontrollers -> ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s???
עמוד 4 מתוך 4 כל הזמנים הם GMT 2 שעות
Goto לדף הקודם 1, 2, 3, 4

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS