| מחבר | הודעה |
|---|
szlovak
הצטרפות: 25 ינואר 2005 הודעות: 22
| 06 יולי 2006 1:51 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | polymath כתב: | szlovak
אם אתה קורא פתיל ו מובן, היית יודע כי ICD2 מפקחת היעד Vdd ו משנה VHH לדברי PIC נבחר, זה להיות שקוף למשתמש.
עם זאת, אתה חייב לתת לי רעיון! - תודה.
|
אני מבין את כל הפתיל. 5V ב MCLR יהיה זה לטגן צ 'יפס ו Mplab לא אומר מילה על זה |
|
| לראש הדף | |
 |
be_jouster
הצטרפות: 27 יוני 2006 הודעות: 19 עזר: 1
| 06 יולי 2006 3:21 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| אולי אנחנו יכולים לרמות את Mplab על ידי הפעלת כל ICD עם 3.3V ולשנות קצת נגד ערך (מחלק מתח) עבור ניטור מתח כך Mplab יראו את ICD עדיין פועלים ב 5V. אני חושב שאני צריך לנסות את זה.
דרישת שלום. |
|
| לראש הדף | |
 |
polymath
הצטרפות: 02 מאי 2006 הודעות: 234 עזר: 21 מיקום: אנגליה
| 06 יולי 2006 11:41 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | be_jouster כתב: | אולי אנחנו יכולים לרמות את Mplab על ידי הפעלת כל ICD עם 3.3V ולשנות קצת נגד ערך (מחלק מתח) עבור ניטור מתח כך Mplab יראו את ICD עדיין פועלים ב 5V. אני חושב שאני צריך לנסות את זה.
דרישת שלום. |
be_jouster
thread and come up with your OWN and ORIGINAL suggestions. READ פתיל ו לבוא עם משלך ומקורי הצעות.
אני פשוט אמר את זה רק 2 הודעות אחורה !!!!!! אם היה לך לקרוא את הפתיל היית יודע את זה MPLAB-ICD2Original שילוב האם להפעיל את פלטי ב-Vdd יעד ומתאים עבור הנבחרת ההתקנים.
Polymath |
|
| לראש הדף | |
 |
polymath
| 06 יולי 2006 22:20 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| svlovak
מן הסתם אתה לא מבין - אם אתה לא שואל את השאלה. אני ינסה עוד פעם אחת כדי להסביר - אני מוכן לשים את זה מאוד מאוד פשוט רק בשבילך!
ראשית עיין ICD2-המקורי לא אחד כזה מסכן פחותה עיצובים - הם לא Clones - Clones זהים למקור בכל תחומי פונקציה והביצועים.
Vdd לכוון מבוקר על ידי RA4 - זה רק יכול לספק 5v0 אל היעד - זה לעולם לא מופעלת עבור התקנים 3v3 - אתה חייב לבחור את המכשיר הנכון ובטל את סימון "כוח היעד מ ICD2" התיבה ב MPLAB עבור voltages מלבד 5v0. עבור התקנים 3v3 את 'התיבה' ו אינו זמין Vpp יעד מוגדר 3v3 - נסה את זה!
כאמור קודם לכן פתיל | ציטוט: | המחקר שלי מראה: ICD2 מתקשר כדי PIC24 ו התקנים אחרים ב 3v3. היעד חייב להיות כוח חיצוני מ אספקת 3v3 התקנים. את ICD2 יכול לספק רק 5V. (שלי מתקדם Transdata PIC-ICD יש משתנה Vdd) בטל את "כוח היעד מ ICD2" התיבה ב MPLAB. התחבר Debug Vdd PIN לכוון V האספקה. ICD2 תהיה תחושת יעד V האספקה (RA0). ICD2 יהיה בסדר גודל PGC ו PGD על sensed היעד ברמה V (יעד V <buffers> Gnd).
|
למה MPLAB צריך לומר משהו? פונקציה זו מתוך הידיים של המשתמש אידיוט. ] THEY deserve to fry - not the chip! אם המשתמש בוחר אידיוט טעות התקן ואת מתעלמת MPLAB אזהרה [ICDWarn0020] שמגיעות להם כדי לטגן - לא את הצ 'יפ!
מה עוד אתה לא מבין?
ד 'ש ... Polymath |
|
| לראש הדף | |
 |
szlovak
| 07 יולי 2006 17:26 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| אף אחד את הדברים שאת המסביר ב yout ההודעה האחרונה היו הצורך, מצטער. 
אז הוא לא הזכיר Vpp ב-PDF. ומדינתיות גבוהה עבור MCLR היא 3,3 ו 5V עבור התכנות. EOT
במבט אל סכימתי של המקורי ICD2, וזה אומר תן "clone" (http://www.edaboard.com/download.php?id=88929), אחד להפריע pcb ואחד החוט יהיה לתקן את הבעיה. אני לא יכול לבדוק אותו. RC1 שולטת במקרה של pic24 3.3V, RC2 יהיה להפעיל 5V עבור התכנות מצב. אז כסיחה הנתיב emitter של T2, המקשר אותו Vdd ב ICSP עלול לעבוד.
עבור מדינות MCLR PIN המקורית ICD2 הם:
להתאפק לאפס: RC1 = H, RC2 = L ICSP Vdd על MCLR: RC1 = L, RC2 = H 5V ב MCLR: RC1 = H, RC2 = H
אחרון בעריכת szlovak ב 08 יולי 2006 16:38; ערוכה 1 שעה בסך הכל |
|
| לראש הדף | |
 |
potyo
הצטרפות: 16 אפריל 2006 הודעות: 181 עזר: 10 מיקום: עדה, Vajdaság
| 07 יולי 2006 17:57 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| szlovak, קשרים אלה הם כבר לפני הזכיר כאן: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=644867 # 644867
וגם את ההיגיון של אותות מסוימים פלט רמות: להתאפק לאפס: RC0 = H, RC1 = H, RC2 = L ICSP Vdd על MCLR: RC0 = H, L = RC1, RC2 = H Vpp על MCLR: RC0 = L, RC1 = H, RC2 = H MCLR ב HiZ: RC0 = H, RC1 = H, RC2 = H |
|
| לראש הדף | |
 |
stuart83
הצטרפות: 18 יולי 2006 הודעות: 1
| 19 יולי 2006 22:49 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| היי חבר 'ה, אני בא בכל בעיה דומה קצת אחורה על חד הפרויקט. הייתי משתמש WARP13 מתכנת את התוכנית ואת הצורך של PIC ב 3.3V אז דפקו על מתאם בין לוח למקם את תכניתן ואת היעד של המערכת. השתמשתי MAX3378, שהוא למעשה א שלש statable דו כווני ברמת מתרגם. אתה Feed שני voltages האספקה אליו, זה מתורגם Bi-directionally בין השתיים. אני הוסיף Switch לבחור בין 13V (מן WARP13) ואת היעד Vdd ללכת על גבי MCLR למקד את הקוד הסודי של PIC. בורר זה יכול כנראה די בקלות להתבצע באופן אלקטרוני. את warp13 רק סיפק את 13V Vpp בעת התכנות, והוסרו לאחר שתסיים את זה (או להגדיר את זה 5V - אני לא יכול לזכור עכשיו - אני בדוק היטב אם אני יכול למצוא את תכניתן), אז זה וולטג שימש להביא את MAX3378 מתוך שלוש המדינה במהלך התכנות - זה היה התכנות התכוון כאשר סיים, לכוון את המערכת יכולה לפעול ללא בשמחה את תכניתן התנתקות. אתה כנראה עדיין יכול לקבל את MAX3378, ללא תשלום, כמו לדוגמה מאת מקסים. הערה - יש לי את זה עבודה יפה במשך כמה PIC16F קטנים 18F נשבר, אבל מסיבה כלשהי זה לא עובד באופן אמין עבור PIC18F8720 (80 PIN TQFP jobbie) - אני אף פעם לא באמת נמצא מחוץ למה?!? בכל מקרה - Heres את Schematic - לא יודע אם זה יעזור או לעורר כל השיפורים - אני מקווה שכן! [/ img]
נוסף אחרי 7 דקות:
אופס - לא לצרף את Schematic כולנו תקווה כי הפעם זה עבד!
|
|
| לראש הדף | |
 |
Alan69
הצטרפות: 01 אפריל 2005 הודעות: 79 עזר: 4
| 20 יולי 2006 0:29 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | Gobol כתב: | LVC ניתן להשתמש כדי להמיר 5V רמות 3.3V, (אבל איך להתמודד עם נתונים transmittion כיוון ...) אולי פשוט להשתמש 3.3V zeners ו transistors יעשה את העבודה ... ?
|
פשוט להשתמש וולטג מחלק, עם רק כמה קלט / פלט קל.
5V I / O ---- 330 -- -- 3.3V I / O | 660 | gnd
LOL כמובן לא מוביל רווחים messed זה. התחתון נגד מתחברת בבית .
צא מ 5V נותן 3.3 מחלק את הצד השני. אל 5V קלט רואה כפי 3.3V עדיין גבוה, את 3.3V ouput יש רק תוספת של 660 נגד לקרקע. שימוש 2 330 ohms של 660 ..
אולי תצטרך להכפיל או לשלש וכו עבור ערכים אלו נמוכים Powered I / O מספרי זיהוי אישיים ..
זה כל 5V ל 3.3V ממשק רוב הדברים באמת צריך. אחרי כמה מספרי זיהוי אישיים אם IC עדיין הגיוני .. |
|
| לראש הדף | |
 |
szlovak
| 21 יולי 2006 7:19 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| [quote = "Alan69"] | Gobol כתב: |
5V I / O ---- 330 -- -- 3.3V I / O | 660 | gnd
LOL כמובן לא מוביל רווחים messed זה. התחתון נגד מתחברת בבית .
צא מ 5V נותן 3.3 מחלק את הצד השני. אל 5V קלט רואה כפי 3.3V עדיין גבוה, את 3.3V ouput יש רק תוספת של 660 נגד לקרקע. שימוש 2 330 ohms של 660 ..
אולי תצטרך להכפיל או לשלש וכו עבור ערכים אלו נמוכים Powered I / O מספרי זיהוי אישיים ..
זה כל 5V ל 3.3V ממשק רוב הדברים באמת צריך. אחרי כמה מספרי זיהוי אישיים אם IC עדיין הגיוני .. |
זה לא כל כך קל. PORTC ב 16f877 (א) הוא Schmitt מופעלות, והיא לא רואה כלום מתחת 3.58V. |
|
| לראש הדף | |
 |
polymath
| 21 יולי 2006 10:41 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| היי szlovak אני לא חושב שניסיתי Alan69 יש הצעה משלו.
גיליון נתונים של 877A לתת 0.3Vdd ו 0.8Vdd כפי schmitt רמות עבור כל Vdd.
א Vdd של 5v =>> 1v5 ו 4v0 קלט להפעיל רמות.
Alan96, כפי svlovak אומר - זה לא יעבוד.
בברכה ... Polymath |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 21 יולי 2006 10:41 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
Alan69
| 22 יולי 2006 2:21 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | polymath כתב: | היי szlovak אני לא חושב שניסיתי Alan69 יש הצעה משלו.
|
אני משתמש בזה כל הזמן, אבל כמובן בדרך כלל על תשומות לא schmitt ההדק.
אני לא משתמש PIC24, אבל זה בהנחה של תשומות הן schmitt להפעיל גם אני ינסה נטיפה ICD ל 4.1V ו החדרת רק סדרה resistors לתוך שורות. 4 *. 8 = 3.28, ו אחורה 5 *. 8 = 4, אז אתה אמור להיות מסוגל לדבר עם שניהם 3.3V ו 5V מטרות ללא שינוי, תן resistors קלט ו diodes לדאוג לכל השאר. יש את המטרות ואת ICD ממש לפניי, אני מתכוון לנסות את זה קצת כדי לוודא שזה טוב, יכול להיות שימושי וכמעט ללא תוספת חלקים .. |
|
| לראש הדף | |
 |
polymath
| 22 יולי 2006 13:02 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | Alan69 כתב: | | polymath כתב: | היי szlovak אני לא חושב שניסיתי Alan69 יש הצעה משלו.
|
אני לא משתמש PIC24, אבל זה בהנחה של תשומות הן schmitt להפעיל גם אני ינסה נטיפה ICD ל 4.1V ו החדרת רק סדרה resistors לתוך שורות. 4 *. 8 = 3.28, ו אחורה 5 *. 8 = 4, אז אתה אמור להיות מסוגל לדבר עם שניהם 3.3V ו 5V מטרות ללא שינוי, תן resistors קלט ו diodes לדאוג לכל השאר. יש את המטרות ואת ICD ממש לפניי, אני מתכוון לנסות את זה קצת כדי לוודא שזה טוב, יכול להיות שימושי וכמעט ללא תוספת חלקים .. |
היי Alan96 כן יפה התור של ביטוי ... הורידו ממך לכתוב.
tried it on 3v3 devices - re: thread name. אז אני צדקתי - אתה עדיין לא ניסו את זה ב 3v3 התקנים - Re: פתיל שם. an acceptable design. נגד צורך לשנות ערכים עבור כל Vdd אינו מקובל העיצוב.
כפי שאין לך מכשיר PIC24 - עם ניסיון ב-877A חיצונית Powered 3v3 או אפילו ללכת 2v0 - עדיין בתוך התכנות spec. ICD2 יכול לעשות את כל סידורי pics בכלל voltages.
9 מיל 6 טרנס = 36 = חורים עלות ייצור גבוהה Mega שגיאה הזדמנויות.
בברכה ... Polymath |
|
| לראש הדף | |
 |
Alan69
| 22 יולי 2006 14:55 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | polymath כתב: | | Alan69 כתב: | | polymath כתב: | היי szlovak אני לא חושב שניסיתי Alan69 יש הצעה משלו.
|
היי Alan96 tried it on 3v3 devices - re: thread name. אז אני צדקתי - אתה עדיין לא ניסו את זה ב 3v3 התקנים - Re: פתיל שם. an acceptable design. נגד צורך לשנות ערכים עבור כל Vdd אינו מקובל העיצוב.
כפי שאין לך מכשיר PIC24 - עם ניסיון ב-877A חיצונית Powered 3v3 או אפילו ללכת 2v0 - עדיין בתוך התכנות spec. ICD2 יכול לעשות את כל סידורי pics בכלל voltages.
9 מיל 6 טרנס = 36 = חורים עלות ייצור גבוהה Mega שגיאה הזדמנויות.
בברכה ... Polymath |
אולי Pullups צורך הפחתת מן המשוער עיצוב ערך גבוה יותר עבור מהירות לא מציע שום דבר על כך שיש לשנות אותם לכל Vdd. אלו הן רק pullups, כי הקפה היה ממשק 3V ו 5V ו 3V ו 10V ללא שינוי resistors.
שוב, זה רק הצורך בדיקה כדי לוודא ICD2 לא ציפיתי 'לא גבוהה', כאשר לא היה נוהג. מעברי הנתונים בסדר. ניסיתי את זה דרך אגב נתונים, ו ICD2 עושה בסדר. כי היא יכולה להתמודד 5V-5V או 3V-5V כבר ידועים מן המאמר הקודם ו בדיקות. אני רק עשיתי בדיקה מהירה כדי לבדוק מה יש צורך להוכיח, מיותר, לא היה מידע על סדר היום. נקה את מעגל יהיה לעשות את זה על כלום, לפעמים הוא עלה עלה.
Brilliantly פשוט איך זה הולך ביחד במעגל Plus לוקח את חלק חלקים אחרים של ICD2, ואין צורך כליקול נשבר בונים את זה לכל אחד מן החלקים. אני כבר יש שני בשני עותקים שונים breadboards וזה די הרבה עם אפס סיכוי בטעות, אני לוקח את זה אתה לא מחליט לבנות אותו לפני זה היה יותר מדי .. חורים בחינם איפה אני קונה PCBs, לא עולה כי 36, גם אם אתה משלם. בנוסף, אין חורים של בלם צ 'יפס, לא אוהב את זה זה הרבה יותר.
זה בהחלט טוב תעשה את זה מאז יותר מדי, לקחתי את זה. אעשה את זה באופן מלא ו להקים מלאה בעיצוב בימים הקרובים.
אלן |
|
| לראש הדף | |
 |
polymath
| 26 יולי 2006 14:31 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | Alan69 כתב: | | שוב, זה רק הצורך בדיקה כדי לוודא ......... | אני חושב NASA אמר זה יכול להיות רק לפני הפיצוץ!
| Alan69 כתב: | | נקה את מעגל זה יהיה לעשות משהו בנושא ......... | הסקרנית - כלום? נשמע כמו דיוק הנדסה!
| Alan69 כתב: | | חורים בחינם איפה אני קונה PCBs, לא עולה כי 36, גם אם אתה משלם. בנוסף, אין חורים של בלם צ 'יפס, לא אוהב את זה זה הרבה יותר | 36 חורים x 100k מוצרים - na לא הרבה .... לא! חשוב עלות הייצור של כל PCB היא חורים - עובדה.
| Alan69 כתב: | | אני לוקח את זה אתה לא מחליט לבנות אותו לפני זה היה יותר מדי .. | יש לי אחד בנוי באמצעות resistors ו smt - ייתכן שיהיה smt לב כי אין צורך בבורות.
אתה בוודאי מודע לכך MChip לא מצדיק את הצ 'יפס תוכנית מחוץ spec.
בברכה ... Polymath |
|
| לראש הדף | |
 |
bcktang
הצטרפות: 21 מאי 2006 הודעות: 5
| 26 יולי 2006 18:16 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| היי לכולם כל אחד כאן לשנות lothar stolz של ICD 2 (טורית) כדי לתמוך 3.3V?
ראיתי כל כך הרבה ICD2, ואני מתחיל לקבל מבולבלת, אשר פועלת ואשר doesn't? או מרכבה?
ביצעתי stolz לבנות clone של ICD2, וכן דורשים 3.3V, אני רק יכול להוסיף פלט כליקול ואת מספרי זיהוי אישיים מתאימים כדי לגרום לזה לעבוד, או האם אני צריך את התוכנית 877A עם קושחה שונה? |
|
| לראש הדף | |
 |
togarha
הצטרפות: 04 ספטמבר 2006 הודעות: 69 עזר: 1
| 05 ספטמבר 2006 8:11 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| הי!
קודם כל, מזל טוב על העבודה שלך, אני חושב שזה מדהים עבודה clone ICD2. יש לי כמה שאלות (מצטער אם אני לא שואל עם תחושה ...)
Potyo:
אני רואה את schematics ו יש לי כמה ספקות:
- אתה conect את החשמל של 74HC4066 כדי Vpp, אבל לראות את גיליון נתונים של 4066, את מקסימום החשמל היא נתמכת 10V, ו Vpp יכול להגיע עד 13V, אז יש לנו בעיה קטנה, לא?
- X4 הוא דלגן לבחור מה? כי אני רואה את זה הוא יעד מרכזי PIN Vpp, לא? והשני מספרי זיהוי אישיים icd2 Vpp (אחד ישירות והשני של 4066), אז אני לא מבין טוב מאוד מה הוא הפונקציה שלה (מצטער על ההבנה שלי גרועה ...).
- מהי משמעות X2 ו X3? והיא לא ניתן לצמצם את המגשרים רק אחד? אם תמיד לשים את אחד או אחר, אנו יכולים להיות 15k נגד במקביל אחר 15k נגד עם אפודה, לאחר מכן, כאשר היא לא להעמיד קפצן, יש לנו נגד 15k, וכאשר דלגן ממוקם יש לנו 15k נגד במקביל 15k נגד, אז נגד 7k5. הוא עשוי להיות טיפש הרעיון, כי אני לא יודע מה המשמעות של זה נגד (אני לא רואה כלום על גיליון נתונים ניתן לדלג על זה אני חלק), אבל אם היא לא כל כך קטן נגד נוכל להקטין אחד המגשרים. ייתכן כי אין אנו יכולים למקם את המגשרים ואת הרעיון הוא לא כל כך טוב ...
- אין כל הגבלה על סובלנות על כל רכיב (1%, או עם אישור של 5% -10%)??
מצטער על כל השאלות ...
תודה רבה
דרישת שלום
togarha
נ.ב.: מצטער עבור העניים שלי אנגלית |
|
| לראש הדף | |
 |
mdelfede
הצטרפות: 29 יולי 2006 הודעות: 4
| 11 אוקטובר 2006 1:00 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| אני חושב שזה צריך להיות חסכני ויעיל פתרון מתח נמוך pic הפעולה.

רמה משמרת מ V 2.2-5 מ היעד schmitt כדי להפעיל רמות (~ 4V) מתכנת ב נעשית באמצעות פתוח אגרן חוצץ (פה אחד NL17SZ07 smd, אבל יכול להיות כל lov וולטג לפתוח אגרן בלם). המאגר בשימוש רואה רמה גבוהה של 2-2.2 מ וולט, אז זה מתאים pics מתח נמוך, אני מניח עד 2.5 נ '
בצד השני, את foltage להגביל מ 5v מתכנת מתח נמוך כדי למקד נעשית עם 2 diodes על Vpp-tgt ואת 330R resistors; זולה ובטוחה.
אני חייב להודות שלא היה לי עדיין זמן לבדוק כל דבר, אבל אעשה את זה על הבא ימים.
Ciao
מקסימלי |
|
| לראש הדף | |
 |
mdelfede
| 18 אוקטובר 2006 11:20 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| נבדק וזה עובד עם 3.3 V pics. עבור מי שאינם SMD לבנות, לפתוח את NL17SZ07 יחיד נקיזה כליקול יכול להיות מוחלף עם מספר שווה ערך hex כליקול ב PDIP חבילת כי ניתן להפעיל עם מתח נמוך ו tolerates 5 V על פלט .... רחמים, כי לא מצאתי שום. כל 7407 או גרסה אחרת הם רק 5v או smd החבילה. א 5V 7407 יכול לשמש גם אם מופעל מ 5V ולא מתוך מטרה VCC; להיות תואם TTL, זה יכול לזהות voltages מ 2.5V בערך כמו ההיגיון'1 ', המאפשר תכנות של 3.3v pics; בעתיד pics מתח נמוך יותר (אולי 2,5 V??) לא עובד.
Ciao
מקסימלי |
|
| לראש הדף | |
 |
potyo
| 18 אוקטובר 2006 21:12 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| הי בבקשה לבדוק את זה 2V! המקורי icd2 עובדת עם 2V מטרות. |
|
| לראש הדף | |
 |
mdelfede
| 19 אוקטובר 2006 11:21 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | potyo כתב: | הי בבקשה לבדוק את זה 2V! המקורי icd2 עובדת עם 2V מטרות. |
ובכן, אני כבר לא חייב 2V pics, אבל בלם NL17SZ07 עובד עד 1.65V, לכן היא אמורה להיות שום בעיה. הבעיה היחידה היא כי מדובר ב-SMD חבילת בלבד ואני לא יודע שום מתח נמוך פתוח אספן כליקול ב מטבל החבילה.
אם אתה משתמש TTL 5V חוצץ קלט תואם (74HCT07?), הוא חש לוגי'1 'רק 2.2 מ - 2.5 וולט, זה יכול לשמש רק עם התמונות החל בערך 2.8-3 V.
אני רק חושב על פתרון בר חיים לקבל את זה דרך חור-יהיה להחליף את המאגר עם 2-מקמש נבדל שווה ערך, או, אולי טוב יותר, כדי להשתמש אחת וולטג op-AMP או אפילו טוב יותר של comparator עם hysteresis קטן. זה יאפשר משנה 1V בתכנות.
מה עשה לי את פתרון זול וקל היא להפריד בין 2 I / O שורות מ 16F877A שבבים וכדי חוצץ קלט רק אחד. זה ימנע את השימוש של המדינה שלושה נתונים buffers כדי לבחור כיוון.
עשיתי למעלה ברמה עם תרגום NL17SZ07, אבל זה יכול להיות מוחלף עם קצת אחרת. מטה את רמת התרגום נעשה על ידי resistors ועל גזר diodes; זול יותר ממה שאני דבר זה בלתי אפשרי 
Ciao
מקסימלי |
|
| לראש הדף | |
 |
TESKAn
הצטרפות: 02 פברואר 2007 הודעות: 8 עזר: 1
| 02 פברואר 2007 23:16 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| שלום! ההודעה הראשונה שלי כאן:). בכל מקרה, על מנת לתקן את הבעיה 3v3 הייתי פשוט ברמה מתרגם עשוי שני NPN transistors (הייתי קצת 2N3904) וארבעה 10K resistors - Schematic והתיאור כאן http://www.edn.com/archives/1996/110796/23DI_02. htm
זה עובד, הייתי אחד bidirectional עבור PGD ו 'חצי' מתרגם עבור PGC ו MCLR. אז זה costed לי ארבעה NPN transistors ושמונה 10K resistors. והתוצאה? זה עובד, נבדק עם pic 24h, ובגלל שאני משתמש מתח מ pic ברמה נמוכה יותר עבור הצד אני יכול להשתמש בו כדי התוכנית 5v ו 3v3 התמונות בלי לשנות שום דבר. אני לא חושב שאתה יכול להשיג כל זול יותר מאשר זה. ו probabily רוב allready יש לנו את כל הרכיבים בבית. |
|
| לראש הדף | |
 |
TESKAn
הצטרפות: 02 פברואר 2007 הודעות: 8 עזר: 1
| 11 מרץ 2007 13:30 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| טוב, מה לעשות כדי להקטין או תוכנית 3v3 התקנים.
- להפוך את רמת מתרגם מ מתכנת וולטג התקנים מתח. Bidirectional עבור PGD ו PGC (הסיבה PGC - בוצע disassembling של כ 877A הקוד ומצאתי BTFSC PORTC, שורות 3 - נראה כמו במקרים מסוימים ICD2 בדיקות PGC השורה כדי לראות את זה של המדינה שלי - הוא מניח שזה בדיקה כדי לבדוק אם הקו עולה מהר מספיק)
- חוט מתכנת כך את הפלט הבמה מקבלת כוח מן היעד Board. אז MCLR יש רמות 0, Vdd היעד ואת מודול Vpp.
- ICD2 אינו חיבור 13v לכוון, אם היעד אינו תומך 13v על MCLR. לכן אין חשש כי ICD2 היה לטגן את הצ 'יפ. |
|
| לראש הדף | |
 |
ADRENALIN2003
הצטרפות: 16 ינואר 2007 הודעות: 24
| 20 מאי 2007 16:56 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| בסדר נוכל summ כל זה? מישהו יכול לפרסם קישור sch של ICD2 המקורי, וכדי clone שיכול לעבוד עם כל (3v3) PIC התקנים?
אני רוצה לנסות לבנות אחד כזה, וזה יהיה נהדר אם מישהו עושה את זה בבקשה.
Best Regards! |
|
| לראש הדף | |
 |
potyo
| 21 במאי 2007 0:06 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | ADRENALIN2003 כתב: | | בסדר נוכל summ כל זה? מישהו יכול לפרסם קישור sch של ICD2 המקורי, וכדי clone שיכול לעבוד עם כל (3v3) PIC התקנים? | אתה יכול למצוא אותו בנושא זה: ftopic161641.html |
|
| לראש הדף | |
 |
nicolas888
הצטרפות: 10 מאי 2007 הודעות: 1
| 09 יולי 2007 19:19 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| שלום.
אנו מודים לך על כל Informations forum.It זה על זה כל כך טוב
אני לא מומחה לכן אנא ICD2 להיות סובלני.
אני מסיים לבצע potyo2 ICD2 programmer. אני עדיין במבוכה על דרך התכנות'24H 'ובעיקר מה הוא טוב או לא.
מתכנת שלי עובד טוב מאוד עם כל 8bits controler (כלומר קל) זה עובד גם עם סדרה 24H.
אני לא משתמש הדיגיטלי הסיר (אני עדיין לא יודע למה אנחנו צריכים את זה). אתה יכול להגיד לי למה זה צורך?
אני לא משתמש ברמה של טרנזיסטור כי אני כבר יש 74HCT125 ו 74HCT126 (שגיאת התרשים). האם זה מתאים את השערים?
אני לא משתמש MCLR לבטל את התכונה. (אני לא יודע למה זה?)
אני משתמש רק את החלק עם הדגל הכחול (דגל אדום אינו מאובזר).
אזור Vpp נראה גבוהה עבור 24H. מה אתה חושב על זה?
האם מישהו ראה somethink חסר את הסכימה?
תודה.
|
|
| לראש הדף | |
 |
סגוביה
הצטרפות: 07 אוקטובר 2007 הודעות: 4
| 24 ינואר 2008 19:16 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| היי חבר 'ה יש לי מקורי ICD2, ומצאתי כי היא השתמשה 74LVC1T45 לתרגם את ההיגיון הרמה. אני צריך לבדוק את זה לפי רושם תנודות ומצאתי זה עובד מושלם! אתם יכולים לחפש Datasheet של 74LVC1T45 עבור מידע נוסף. |
|
| לראש הדף | |
 |
Freddie שופן
הצטרפות: 08 דצמבר 2007 הודעות: 103 עזרו: 6 מיקום: פולין / וורוצלב
| 24 ינואר 2008 21:01 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| HCT125 ו HCT126 לעבוד באותה צורה, אז למה לטרוח?
נוסף לאחר 42 שעות 1 דקות:
אני עתה ניסו תכנות PIC16 עם potyo2. את voltages ניתנו על ידי היעד, וניסיתי: 2.1V, 2.3V, 2.5V ו 3.3V - absolytely שום בעיות בכלל, אבל העובדה כי נשאר קיים 2.5V על VDD השורה כאשר אין יעד. בכל מקרה אני לא חושב שזה בעיה. בקרוב מאוד אני הולך לבדוק potyo2 עם PIC24H [; - אולי בשבוע הבא.
0x41 0x56 0x45! |
|
| לראש הדף | |
 |
IamnotJunk
הצטרפות: 29 נובמבר 2007 הודעות: 39
| 26 ינואר 2008 20:21 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| | האם זה אפשרי? Clones כנראה אין וולטג מסדיר פלטי. |
|
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
הצטרפות: 17 ספטמבר 2006 הודעות: 1575 עזר: 90 מיקום: טורונטו, קנדה
| 26 ינואר 2008 20:32 Re: ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s | | |
|
| | IamnotJunk כתב: | | האם זה אפשרי? Clones כנראה אין וולטג מסדיר פלטי. |
נכון, היא מגדילה את העלות והמורכבות. את clones הם שכוונו משתמשים ביתיים, סטודנטים hobbyists. רוב המשתמשים PIC הם אף פעם לא לעזוב את הצ 'יפס בכל מקרה 8bit. אם אתה צריך גבוה סוף יש 5V dsPICs, כמו dsPIC30Fxxxx. את 24F ו 33F הם 3.3V נשבר אבל בהחלט לא מכוון לעבר Beginner. |
|
| לראש הדף | |
 |
JunkMe
הצטרפות: 27 ינואר 2008 הודעות: 20 מיקום: New Bedford, MA
| 27 ינואר 2008 1:23 ICD2 USB clone - איך להשיג את זה לעבוד עם 3.3V PIC24s??? | | |
|
| | JDM היא תוכנית טובה |
|
| לראש הדף | |
 |