| מחבר | הודעה |
|---|
KamalS
הצטרפות: 14 פברואר 2006 הודעות: 40 עזרו: 5
| |
| לראש הדף | |
 |
namqn
הצטרפות: 19 פברואר 2006 הודעות: 172 עזר: 19
| |
| לראש הדף | |
 |
togarha
הצטרפות: 04 ספטמבר 2006 הודעות: 69 עזר: 1
| 05 ספטמבר 2006 14:11 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| היי KamalS,
האם לבנות את pickit2?? אני חושב לבנות שלי pickit ויש לי גם כמה שאלות ...
דרישת שלום,
togarha |
|
| לראש הדף | |
 |
rkodaira
הצטרפות: 08 יוני 2004 הודעות: 332 עזר: 54 מיקום: סאו פאולו - ברזיל
| 05 ספטמבר 2006 18:55 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| אני בנוי רק 18F2550 עם קושחה, את מתנד circuitry ואת הוביל עסוק (ללא ממיר DC-DC ו עובר שלבים ו EEPROM זיכרונות). אני לא יכול לקבל את acknowledgement של התקן USB של המחשב או על ידי PICKIT2 התוכנה.
ניסיתי גם עם הקושחה מ:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
אבל לא היתה לי הצלחה כי אני לא יכול להקצות את מנהלי ההתקנים USB programmer. |
|
| לראש הדף | |
 |
vsmGuy
הצטרפות: 26 יוני 2006 הודעות: 454 עזר: 24
| 06 ספטמבר 2006 2:37 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| יותר טוב לקנות PICKit2 מ Microchip כפי שהיא מלאה של פלטפורמת הפיתוח, ולא פשוט מתכנתת.
אם אתה באמת רוצה לבנות, נסה לבנות את ICD2, אלא לקנות את PICKit2 - הוא לא מאוד יקר. |
|
| לראש הדף | |
 |
Buriedcode
הצטרפות: 06 מאי 2004 הודעות: 327 עזר: 34 מיקום: לונדון
| 06 ספטמבר 2006 3:16 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| vsm הבחור,
אני מניח את תכניתן PICkit 2 (לא על 'הוסף' על הסיפון ') יכול כל תוכנית של ההתקנים הרשומים על microchip אתר? אני realise thats מה זה אומר, אבל אני לא בטוח אם הם היו מדברים על דברים של תוכנות צד. אם היא יכולה תוכנית כל ההתקנים הרשומים (כל 'F' סדרה אני מאמין) דרך ICSP, אני יהיה לקחת אחד למעלה, נמצא כי רק farnell הם עושים את זה עם כמה 22GBP בחינם 6-40 הקוד הסודי של PIC (Low End אלו) thrown in for free.
לא בטוח אם לקבל אותה או לבנות שלי, אבל באותו מחיר אני נאלץ לקבל את זה, כשהייתי oding מחקר לתוך בניין אחד, אני כל להניח USB PIC programmers היו יקרות, לא realise כי זה כל כך הגיע לעזאזל זול.
על בניית אחד מהתחלה. Microchip יש את כל הקבצים שאתה צריך, Schematic, רשימת חלקים, קושחה (עבור 18F2550) USB במחשב מנהל ההתקן עבור מרבית החלונות ואת המחשב פלטפורמות תוכנה עבור התכנות. אני בא> <זה קרוב להזמנת חלקים כאשר גיליתי כי אכן מכר שלי מפיץ את זה בחצי מחיר של חלקים ברשימה שלי.
אני לא רוצה לחטוף את הנושא, כך שאם יש מישהו השתמשנו 'PICkit 2' ב שונים של PIC, הייתי מעריך את פרטי ההודעה על חוויות / ביקורות.
תודה
BuriedCode. |
|
| לראש הדף | |
 |
togarha
הצטרפות: 04 ספטמבר 2006 הודעות: 69 עזר: 1
| 07 ספטמבר 2006 12:27 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| מישהו יודע אם יש posibility לשנות transistors לפי הצעת microchip schematics כדי anothers? אני לא יכול לקבל את שלי transistors העיר ...
דרישת שלום
togarha |
|
| לראש הדף | |
 |
Buriedcode
הצטרפות: 06 מאי 2004 הודעות: 327 עזר: 34 מיקום: לונדון
| 08 ספטמבר 2006 18:34 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| הי
| ציטוט: | | מישהו יודע אם יש posibility לשנות transistors לפי הצעת microchip schematics כדי anothers? אני לא יכול לקבל את שלי transistors העיר ... |
ובכן, מביטים Schematic על תקליטור ההתקנה של זה, יש לו 3 MOSFET's ו 7 bipolar transistors. בהתחשב זה אינו משתמש / להחליף כמויות גדולות של הנוכחית (מצוטט כמו 100ma מקסימום) אני tihnk אתה יכול להחליף כמעט כל MOSFET כל עוד אתה מקבל את הזכות polarioty. זה חייב ערוץ 2 N-MOSFET's, ו-P ערוץ 1. ט 'ו P נמצאים על אותו שבב של PICkit2.
באשר את bipolar transistors (בדרך כלל את אלה) הם של 3094 x 3 (NPN) ו 4 של x 3096 (PNP). של 3094 / 6, המטרה transistors בכלל, ולכן כמעט כל יכול לשמש תחליף (BC108 / 9? 2N2222A?) שוב רק כל עוד אתה מקבל את שניהם NPN ו PNP של
בהצלחה,
BuriedCode. |
|
| לראש הדף | |
 |
cnc
הצטרפות: 10 ספטמבר 2006 הודעות: 2
| 10 ספטמבר 2006 14:14 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| | במהלך ICD2 היה להיות יותר טוב? |
|
| לראש הדף | |
 |
Beowolf
הצטרפות: 19 יוני 2006 הודעות: 135 עזר: 7
| 11 ספטמבר 2006 19:33 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| היא מתכנתת וגם הבאגים, אז, זה טוב יותר! כמו כן, קיימת כבר פיתחו גירסה כאן על זה בפורום .. אני מתכוון לבנות אחד השבועות הקרובים, כך אנו נציג se ... אני משתמש כרגע מושאל ICD2 ...
ראשי השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא איך אתה מתכוון לפתח את הפרויקט.
קודם כל אני מחשיב את מה שאני צריך peripherials, בחר apropriate PIC, לבצע Schematic עם תקע ICSP, לכתוב את הקוד, לבדוק אותו על Simulator, ואם זה צורך לנפות אותו עם ICD.
פיתוח ממשק ייעודי עבור כל הפונקציות peripherial חוסכת זמן, מאחר לך לפתח את זה פעם אחת, אתה פשוט ליישם אותה בתוך הפרויקט, זה עובד ... |
|
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
הצטרפות: 17 ספטמבר 2006 הודעות: 1545 עזר: 86 מיקום: טורונטו, קנדה
| 14 אוקטובר 2006 5:15 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| 2 כפי PICKIT את הקושחה של צפייה 2 בלבד debugs יחיד PIC (את PIC16F917). במהלך התוכנית יכול ICD2 ו Debug הרבה יותר pics (עם כל 16Fxxx Debug, 18Fxxx, dsPIC וכו ')
ה USB על PICKIT2 הוא מאוד נחמד. באשר את ICD2 clones (אלו ללא 18F4550) הם לא יותר מהר או לאט יותר מאשר טורי (RS232) גירסה. את 18F4550 ו Debug 16F877-20 (שלב אחד) במהירות רבה יותר מאשר לגבי 10x טורי גירסה (הן פועלות במקביל Master / Slave מצב). אם אתה רוצה אחת Debug שלב במצב מהר עם הסידורי לשמור אל תפתח יותר מדי שעונים Windows.
אני ממליץ על ICD2 מעל PICKIT2.
הנה הסבר קצר על שאלות נפוצות PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html |
|
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
הצטרפות: 09 מאי 2007 הודעות: 868 עזר: 21 מיקום: ארצות הברית וקנדה
| 25 ספטמבר 2007 21:45 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| אישית, אני חושב PICkit2 היא דרך טובה יותר מאשר ICD2 על שימוש קל.
אחרון בעריכת funnynypd ב 04 אוקטובר 2007 5:27; ערכת 2 פעמים בסך הכל |
|
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
| 26 ספטמבר 2007 1:52 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| | funnynypd כתב: | | PICkit2 היא דרך טובה יותר מאשר ICD2. |
האם אכן נעשה שימוש כזה? האם זאת בהשוואה ל ICD2? |
|
| לראש הדף | |
 |
רבותיי
הצטרפות: 31 אוקטובר 2006 הודעות: 183 עזר: 18 מיקום: גואדלחרה
| |
| לראש הדף | |
 |
narccizzo
הצטרפות: 20 ינואר 2006 הודעות: 173 עזר: 4 מיקום: PATZCUARO, MICHOACAN, מקסיקו
| 26 ספטמבר 2007 5:30 בבניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| אולי הוא קטן PICkit2 ו ICD2 יפה יותר, אבל יש הבדל גדול בין Programming and programming Debugging.
אם מישהו יכול לפתח את כל התוכניות ללא ניפוי עזרה, PICkit2 את בסדר, אני ימשיך להשתמש ICD2 עד PICkit 3 או 4 מגיע עם אפשרות ניפוי, אז ננסה לעשות שלנו.
Regards, narccizzo |
|
| לראש הדף | |
 |
רבותיי
| 26 ספטמבר 2007 6:38 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| הוא אומר את זה, כי הוא מוכר את PCB, וכמובן שזה לא נכון. 160 USD לעומת 35 USD
ודרך אגב, הנה תמונה של המהדורה המיוחדת ICD2, זה pickit2 לתוך החבילה.
Saludos Camarada 
|
|
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
| 29 ספטמבר 2007 8:00 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| בדוק את microchip forume, יש הרבה דיון PICkit 2 ו ICD2. גם לשאול Xiaofan, הוא מומחה והוא יכול להגיד לך את האמת.
Microchip Web Master רק לכתוב הודעה על forume לגבי יכולת איתור באגים ב מעגל של PICkit2 לפני כמה ימים. | togarha כתב: | | מישהו יודע אם יש posibility לשנות transistors לפי הצעת microchip schematics כדי anothers? אני לא יכול לקבל את שלי transistors העיר ... | אני חייב לעשות את השינוי MMBT3904 עם MMBT2222 ללא כל בעיה. ככל את MOSFET diode ו, אתה חייב להיות מאוד זהיר מאז שהם עושים משפיע על הרבה מתח. | Beowolf כתב: | | היא מתכנתת וגם הבאגים, אז, זה טוב יותר! | אז האם PICkit2 (בדוק את החדשות שפורסמו MPLAB V7.62). חדשות לכתוב על Microchip Forum.
Functionally הם זהים (PICkit2 יש קצת יותר על התכנות של EEPROM, אבל אתה יכול להתעלם microcontroller משתמש בשם זה).
אדריכלות עיצוב נקודת מבט, PICkit2 פשוטה ורבי עוצמה שכן הוא נועד הרבה שנים מאוחר יותר מאשר ICD2, אתה אפילו לא צריך להתקין מנהל התקן USB ICD2 כפי הנדרש.
והכי חשוב: הוא זול מאוד והוא בכלל לא צריך את התמיכה של Exchange microchip. 
| ציטוט: | | האם אכן נעשה שימוש כזה? האם זאת בהשוואה ל ICD2? | אני השתמשו בשני, גם ארוחת ערב אחר Microchip יקר כלי פיתוח. ICD2 היא בסדר, לא מצוין. PICkit2 מתחיל להיות טוב יותר וטוב יותר. זה אנחנו כבר ראו מ Microchip של לפרסם עדכונים באינטרנט. מבחינת העתיד של שני הכלים, אנחנו רואים.
וגם את היופי של PICKit2 הוא: החומרה שלו פתוחה-sourced. מישהו יכול להגיד לי מה חדש נדל microchip ICD2 Schematic היא, ומה הם היו באמת? Clones את העבודה, האם מישהו יכול לומר שהם 100% זהה? במיוחד עבור אותם חלקים 3.3V PIC18FJ? שאני לא יודע.
אבל עם עזרה ולפתוח-sourced Schematic מ Microchip, משתמשים יוכלו לבנות את עצמו PICkit2. אם קרה דברים, יכול המשתמש גם Debug ואת עקבות בעיות באמצעות Standard Schematic ולתקן את הבעיה. לקבלת Beginner וחלק של המשתמש, זה עשוי להיות חשוב יותר מאשר לשלוח את אלה נכשל לראש Microchip ומחכה את replacements.
אני עשיתי הרבה ICD2 חזור לראש Microchip, האחרון Exchange זה באוגוסט, עבור די הרבה זמן (הבוס שלי לא רוצה לשלם למחרת היום 2 או משלוח), אני חייב לשאול אחת מ מכללת כדי לאתר באגים בתוכנית שלי ואת תוכנת כמעט שבוע שלם.  | ציטוט: | | האם אכן נעשה שימוש כזה? האם זאת בהשוואה ל ICD2? | נהגתי בשניהם. אני לא השווה אותם. מישהו השווה אותם Microchip של הפורום. על PICkit2 בצד, יש אפילו פונקציה חומרה, אשר Microchip של האיש עצמו עדיין לא יודע, או בטוח מה זה מיועד. | rkodaira כתב: | אני בנוי רק 18F2550 עם קושחה, את מתנד circuitry ואת הוביל עסוק (ללא ממיר DC-DC ו עובר שלבים ו EEPROM זיכרונות). אני לא יכול לקבל את acknowledgement של התקן USB של המחשב או על ידי PICKIT2 התוכנה. ניסיתי גם עם הקושחה מ: http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html אבל לא היתה לי הצלחה כי אני לא יכול להקצות את מנהלי ההתקנים USB programmer. | 1 כל, אתה לא צריך מחשב הנהג. זה היופי של Plug and Play. דרך טובה יותר מאשר ICD2. 2, את MPLAB או PICKit2.4 יש את הקושחה תחת התיקייה שלהם, רק למצוא / לשאול תוכנית הכלים (כגון אחר PICkit 2 או ICD 2) אתה יכול מחדש את תוכנית שבבים.
אחרון בעריכת funnynypd ב 04 אוקטובר 2007 5:43; לערוך 9 פעמים בסך הכל |
|
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
| 29 ספטמבר 2007 15:26 בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| את PICKit2 ו ICD2 הם כמעט זהים functionally. את PICKit2 הוא פשוט מתכנת, אבל זה לא תומך גבוה יותר של 18 סדרה PIC. לא נשבר 10F נתמכים גם.
קרא את הערות על האתר Microchips. |
|
| לראש הדף | |
 |
contagiouseddie
הצטרפות: 10 מאי 2004 הודעות: 60 עזר: 3
| 29 ספטמבר 2007 16:59 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| PICKit2 התחיל ממני בתור מתכנת, כאשר הציג את זה היה 1. נזכרתי בוער להם את היום אני מאוד 1 להשתמש. אבל, בשלב זה, יש הרבה מכשירים שיכולים להיות תוכנית ואפילו Debug, הפועלים MPLAB למרות dsPIC & PIC24 סדרה לא יכול להיות רק debugged עדיין.
Le ICD2 בדרך כלל אלו שנמכרו במהלך סמינר שנערך על ידי Microchip. אני הצעתי את זה במשך 16-bit MCU סמינר בבית USD75 מוכר אבל אף פעם לא לקנות אותם, אבל נעשה את עצמי במקום של PICkit2. אבל אני מניח לקנות PICkit2 יהיה זול יותר, אלא אם כן אתה יכול לקבל את PIC18F2550 חינם (אם אתה יודע למה אני מתכוון, ). |
|
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
| 29 ספטמבר 2007 19:29 בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| | blueroomelectronics כתב: | את PICKit2 ו ICD2 הם כמעט זהים functionally. את PICKit2 הוא פשוט מתכנת, אבל זה לא תומך גבוה יותר של 18 סדרה PIC. לא נשבר 10F נתמכים גם. קרא את הערות על האתר Microchips. | אפילו Microchip נדל ICE אינו תומך 10F את הצ 'יפ. האם אתה יכול תביעה היא נמוכה יותר מאשר כלי סוף ICD2 רק בגלל זה?
זה יהיה בעיקר על ידי Microchip החליטה שיווק והנדסה, אנו יכולים להשפיע רק מעט על ידי פוסט "Wish List".
טכנולוגיה נקודת מבט, דבר אינו בלתי אפשרי.
בחלק היבט, אנחנו לא יכולים להשוות את PICKit2 ו ICD2 את הדרך בה אנו להשוות מנוע בנזין או דיזל.
גם את משתמש הקצה יהפכו בעצמם החלטה, בדיוק כמו שיש אנשים טובה יותר של מנוע דיזל כמו האירופאים.
אנא ראה את attachement. את MPLAB היא כרגע Beta תמיכה. עוד יגיעו.
נוסף לאחר 1 דקות:
איפה התמונה שלי? לכתוב את המערכת שקיימת באג. עם זאת אתה יכול לראות את זה הקישור:
ftopic273740.html
אחרון בעריכת funnynypd ב 04 אוקטובר 2007 5:45; לערוך 4 פעמים בסך הכל |
|
| לראש הדף | |
 |
רבותיי
| |
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
| 30 ספטמבר 2007 4:52 בבניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| ובכן בבדיקה של כמות התלמידים שמעוניינים זול אני מתכנתת בסיסי לשים יחד PICKit2 clone. העיצוב הבסיסי 5V רק כדי לשמור על המחיר כלפי מטה. אני מצרף את זה גם עם גחלילית Kit (16F88 מורה) את עושה יפה PICKit2 זול מתכנת Debug עם תמיכה. אמנם לא חזקים כמו ICD2 זה מאוד פשוט לבצע ותומך רבות פופולרי 16F & 18F pics.
נ.ב. אני טעיתי, אם אתה משתמש בתוכנה עבור PICKit2 (לא MPLAB) תוכל התוכנית 10F pics
ערכה חדשה תהיה התקשר Junebug
|
|
| לראש הדף | |
 |
narccizzo
הצטרפות: 20 ינואר 2006 הודעות: 173 עזר: 4 מיקום: PATZCUARO, MICHOACAN, מקסיקו
| 30 ספטמבר 2007 9:30 בבניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| טוב, אני רואה את הגירסה החדשה pickit2 גם הבאגים היכולות שלה זול יותר (המקורי, ואת בית clone הגירסאות), תומכת גם 10 ו 12 גם סדרה סדרתי זיכרונות כמו 24, 25 ו טוב יותר של כל זה הוא מקור פתוח. בנוסף, נראה כי הן גירסאות קושחה בקצב גבוה אני חושב הוא הנכון. זה נראה extremelly קל יותר לבנות את ICD2. מה אתה חושב?
Un saludo para mi paisano de Jalisco.
narccizzo |
|
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
| 30 ספטמבר 2007 17:07 בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| | אני בודק את העיצוב עם עיצוב מינימלי PICKit2, לא EEPROMs, לא לצבוט transistors, לא משתנה VDD. |
|
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
| 30 ספטמבר 2007 17:13 בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| בתור מעצב DIYer, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה לעשות ועדיין צוות עובדים. עבודה טובה. הנה עוד PICkit 2 clone על ייצור SMD כבר עם העיצוב. Basiclly היא מקור פתוח לעיצוב, כל אחד יכול לקבל את סכימתי של פורום זה, לשנות אותו, לשנות אותו וליהנות אותו.
השווה עם Microhip של עיצוב (שניהם ללא צרופות), שניהם תומכים חיצוניים החשמל.

הגולמי PCB ומלאה רכיבים זמינים גם כאן. http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm
האסיפה הציור מראה כאן:

לגמרי התאספו מוצר עם חיי פעמי זמינים גם אחריות: http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm
אחרון בעריכת funnynypd ב 12 נובמבר 2007 20:10; ערכת 13 פעמים בסך הכל |
|
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
| |
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
| 24 אוקטובר 2007 18:03 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| | narccizzo כתב: | טוב, אני רואה את הגירסה החדשה pickit2 גם הבאגים היכולות שלה זול יותר (המקורי, ואת בית clone הגירסאות), תומכת גם 10 ו 12 גם סדרה סדרתי זיכרונות כמו 24, 25 ו טוב יותר של כל זה הוא מקור פתוח. בנוסף, נראה כי הן גירסאות קושחה בקצב גבוה אני חושב הוא הנכון. זה נראה extremelly קל יותר לבנות את ICD2. מה אתה חושב?
Un saludo para mi paisano de Jalisco.
narccizzo | להסכים. |
|
| לראש הדף | |
 |
funnynypd
| 12 נובמבר 2007 20:07 בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| גודל השוואה עם ICD2 (שניהם עם חצר).
|
|
| לראש הדף | |
 |
rkodaira
הצטרפות: 08 יוני 2004 הודעות: 332 עזר: 54 מיקום: סאו פאולו - ברזיל
| 12 נובמבר 2007 23:29 Re: בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| בסדר חבר 'ה, יש לך עודדו אותי להמשיך את הבדיקות על DIY PICKIT2. הצלחתי עכשיו יש לי אב (ארובה בנוי עם 18F2550, קריסטל, וכו ') כדי להיות מוכר על ידי ה-PC ו PICKIT2 התוכנה וגם על ידי MPLAB 8. למרות שאני לא לבנות את eeproms (יש לי את 24LC512) ו הבורר transistors circuits, את ממיר DC-DC (12V) עובד טוב עברו את הבדיקה. אני צריך קצת זמן כדי למתוח PCB פריסת שלי רכיבים (כל מטבל דרך חור) רכיבים).
Obs: יש לי אחד ICD2LE באיתור באגים, אבל PICKIT2 תוכנה ו קל יותר קלים לשימוש עבור מטרות בוער, לכן אני חושב שזה worths להיות בנוי. |
|
| לראש הדף | |
 |
blueroomelectronics
| 12 נובמבר 2007 23:32 בניית PICKit2 מהתחלה | | |
|
| | ה PK2 יהיה די הרבה לעשות הכל על IC2 האם של midrange pics. 10F, 12F, 16F & 18F |
|
| לראש הדף | |
 |