כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

השעון והנתונים Recovery?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Analog circuit design -> Clock ונתונים Recovery?
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
ithink

הצטרפות: 01 יולי 2005

Post 17 במאי 2006 5:17 השעון ונתונים Recovery?
תגיות: cdr matlab מודל

היי, כולם
אני סובל הקושי הגדול שלי מחקר בנושא CDR עיצוב, קראתי כמה מסמכים, כגון''א 10gb / s cmos cdr מעגל עם אנלוגי שלב interpolater'', וכן הלאה, וגרם הרבה מאמץ כדי הלמידה cdr אין לי principle.but ההתקדמות עיצוב cdr, עכשיו אני רוצה לבנות מודל מתמטיקה עם השלב interpolater ב matlab, אני מוצא את זה מאד קשה. אולי אתה מציע עצה או נייר לי!
תודה
לראש הדף
analogartist

הצטרפות: 18 מרץ 2005

Post 17 במאי 2006 5:46 Re: Clock Recovery and data?
תגיות: שעון התאוששות circuits התיאוריה ועיצוב מונוליתי שלב נעול לולאות ו-שעון התאוששות circuits: תיאוריה ועיצוב מעגל התאוששות השעון במעגל לשחזר razavi PL שעון התאוששות cdr razavi

מאחר שאתה מודלים של מעגל ולא מעצב אותו ... אתה יכול להתחיל עם כמה פשוט מעגל עם CDR כמו שלב שלב או גלאי תדר גלאי. כל מה שאתה צריך הוא היה הבנה בסיסית של אופן העבודה האלה ואתה יכול להתחיל את מודלים ולהוסיף nonlinearities כמו שאתה הולך יחד ...

ספר זה הוא מקום נפלא מתחיל:
מונוליטי שלב לולאות ו-נעול לשעון השחזור Circuits: תיאוריה ועיצוב לפי Behzad Razavi
לראש הדף
ithink

הצטרפות: 01 יולי 2005

Post 17 במאי 2006 6:01 השעון ונתונים Recovery?

תודה לך, analogartist

המטרה הסופית היא לעצב cdr במעגל שלנו דורשים מרוצה, אני רק החל math המודל, ועל ידי צעד צעד circuit design.
עכשיו אני לא מבין שלב interpolater ב cdr המערכת, אני כבר מתוכנן pll במעגל בהצלחה, אך cdr עם pll שונה.
לראש הדף
eng_islam

הצטרפות: 06 דצמבר 2005
עזר: 4

Post 17 מאי 2006 15:41 Re: Clock Recovery and data?

U ימצאו גדול בשני פתקים מתמטיקה המודל שיטת תכנון מעגל גם בספר זה

עיצוב של מעגל משולב עבור תקשורת אופטית
Behzad Razavi

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
ח 'אלד fayed

הצטרפות: 30 אפריל 2006
עזר: 1

Post 16 אוקטובר 2006 10:50 Re: Clock Recovery and data?

יש לי עוד שני הרצאות זה נראה כמו אחד מעל ועשויים גם להיות מועיל:

מצטער, אבל אתה צריך התחבר כדי להציג את הקובץ המצורף

לראש הדף
khouly

הצטרפות: 20 אוקטובר 2003
עזרו: 343

Post 16 אוקטובר 2006 13:27 Re: Clock Recovery and data?

לבדוק
http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-976High-Speed-Communication-Circuits-and-SystemsSpring2003/LectureNotes/index.htm

lect 21: לגבי MSK, ו CDR
khouly
לראש הדף
neoflash

הצטרפות: 02 יולי 2005
עזר: 8

Post 25 דצמבר 2006 5:22 השעון ונתונים Recovery?
תגיות: cdr matlab מודל simulink cdr cdr simulink

כל בחור יכול לטעון הדגמה CDR מודל ב matlab simulink?
לראש הדף
neter

הצטרפות: 15 יולי 2004

Post 15 מרץ 2007 11:02 לשעון ונתונים Recovery?

יש לך dual-נתיב Loop אדריכלות דגם?
לראש הדף
xshou

הצטרפות: 17 אוגוסט 2002
עזר: 3

Post 17 מרץ 2007 6:31 השעון ונתונים Recovery?
תגיות: cdr המעבר צפיפות cdr Z העברת פונקציה cdr razavi

Razavi של הספר הוא משאב טוב.

אני תמיד מרגיש שזה יהיה מעניין להשתמש הדגימה מודל הנתונים, כלומר לשנות את Z כדי לתאר CDR. זה מאוד שימושי אם אתם רואים את הסטטיסטיקה של טבע המעבר צפיפות --- אתה לא תהיה קצרה של משוואות בקרוב.

מצויינת לטובת הדגימה באמצעות המודל: המודל הוא יכול להעביר את VCO לתפקד בצורה מדויקת (לא רק הבירה ערך, Kvco). עבור low ותשובות מתנד טבעת, זה לא לעשות הרבה הבדל. אבל מתנד LC, תראה freq גבוה מהומה קטנה מ שלב גלאי גבוה עלול לגרום freq שלב תמרון גדול. זה נכון במיוחד אם High Speed בינארי CDR (bangband סוג) נמצא במסגרת הלימודים.

תואר דוקטור גמר? אולי.
לראש הדף
czfaileen

הצטרפות: 03 דצמבר 2005

Post 25 אוגוסט 2007 19:13 Re: Clock Recovery and data?
תגיות: לשחזר השעון

היי, כמה דרכים אנו יכולים להשתמש ב-CDR?
אנחנו יכולים לשחזר נתונים מ השעון שלו עם הידיעה aux clk?
לראש הדף
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Analog circuit design -> Clock ונתונים Recovery?
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS