| מחבר | הודעה |
|---|
esojam
הצטרפות: 19 אפריל 2006 הודעות: 9 מיקום: צ 'כיה
| 12 מאי 2006 12:09 CST ו מעגלית קטוב | | | תגיות: יחס axial CST CST axial יחס Horn Antenna CST עגול קטוב |
|
| שלום. אני כבר יש לך בעיה. אני צריך לעצב dielectric טבלה א חדודי Horn Antenna עבור cicular קטוב. אני משתמש CST, אבל אני לא יודע איך לראות את התוצאה. איך אני יכול לראות אם CST polarizator עובד? Axial היחס חייב להיות "1" עבור מעגלי קטוב, אבל יש רק לגרום "שלילי" מספרי. איזה אחרים כמויות אני צריך לראות תוצאות? את העוצמה של שדה חשמלי של חקירה, בה הוא ב-X-oriented ציר עומד 50dB נמוך ב אז חקירה, שנמצא ב-Y-oriented ציר = כך טוב וזה האמת (מצב בסיסי TE11) - הוא ללא dielectric טבלה. אבל עם מנה הגונה dielectric, את העוצמה ישתנה רק קצת. אז, האם מישהו יעזור לי? תודה |
|
| לראש הדף | |
 |
abuantenna
הצטרפות: 14 נובמבר 2005 הודעות: 184 עזר: 1
| 13 מאי 2006 22:10 Re: CST ו עגול קטוב | | | תגיות: בדוק עם קטוב CST CST אנכי קטוב axial יחס CST CST axial יחס CST עגול קטוב לודוויג לודוויג קטוב עגול עגול קטוב |
|
| הי,
למעשה, יש לי דיון עם כמה אנשים כאן על אותו עניין שני monthe לפני. אני לא יודע למה אני לא יכול למצוא את זה עכשיו. בכל מקרה, אתה צריך לחפש את השדה הרחוק תוצאות לודוויג 3 התיאום לא cartesian אחד. כמובן, אתה חייב לקבל את הקרינה ב-Z כיוון, לודוויג 3 אחרת לא יתנו תחושת התוצאות. לאחר מכן, בדוק את מרבית פוטנציאל השדה. אם הוא אנכי, אז זה אנכי קטוב, וכן מלחצים versa. לקבלת עגול קטוב, אני מניח שאתה תהיה זהה רמות הקרינה בשני הכיוונים.
יש לי שאלה בשבילך: איך אני יכול לבדוק את יחס ב Axial CST?? תן לי לדעת על ההתקדמות שלך, חשוב לי גם כן.
דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
esojam
| 13 מאי 2006 23:22 Re: CST ו עגול קטוב | | | תגיות: axial יחס יחס CST CST axial |
|
| שלום, ובכן, זה לא אני, מי עושה את הדמיית CST. זה שלי ישנים עמית. אז, אני לא יודע בדיוק כיצד להציג את יחס axial . (אני לא בטוח, אבל I'think קיים פריט בתפריט בצד שמאל של החלון) - מתקדם חברי יסייע יותר. נמשיך על הפרויקט ביום שני, לכן אנו בודקים את העצה. תודה |
|
| לראש הדף | |
 |
abuantenna
| 14 מאי 2006 10:59 Re: CST ו עגול קטוב | | | תגיות: CST אנכי קטביות axial יחס CST CST axial יחס |
|
| הי,
סליחה, התכוונתי ככה נוכל להחליט מ axial יחס את קטביות? אני יודע את זה הוא בצד שמאל של החלון הרחוק תוצאות השדה. אני לא קובע את המטרה בצורה ברורה.
אז, איך אנחנו יכולים להחליט אם היא אופקית או אנכית קטוב, LHCP או RHCP?? את יכולה פשוט לתת לי רמז או קישור להסביר את זה? אני עצמי לומד CST וללא ידע טוב של אלה terminologies.
דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
esojam
| 14 מאי 2006 11:33 Re: CST ו עגול קטוב | | |
|
| הי, Axial יחס הוא ביטוי של סגלגל קטוב. AR = Emax / Emin, שם Emax הוא מקסימלי. האינטנסיביות של וקטור ה לקבלת שורתי קטוב AR הוא אינסוף (Emin = 0). אם היא אופקית Emax את המטוס קטוב נקראת אופקית. באופן דומה עבור אנכי קטוב. לקבלת עגול קטוב AR הוא 1 (Emax = Emin).
משהו על מקטב: h ** p: / / www.atnf.csiro.au/observers/memos/AT39.3_106.pdf. יש הסבר של יחס axial מדי.
אז, אני מבין את השאלה שלך כראוי? |
|
| לראש הדף | |
 |
abuantenna
| 15 במאי 2006 0:13 Re: CST ו עגול קטוב | | |
|
| כן, אני להבין עכשיו את המשמעות. מאחל לך כל טוב. תודיע לי בבקשה כאשר אתה מקבל את הבעיה לפתרון.
דרישת שלום |
|
| לראש הדף | |
 |
dch316
הצטרפות: 09 יוני 2005 הודעות: 49 עזר: 11 מיקום: ספרד
| 15 במאי 2006 7:23 Re: CST ו עגול קטוב | | |
|
| היי חבר 'ה, כדי לבדוק את polarisation של מעגלי Antenna עליך לבחור גלגלי קואורדינטות. כאשר אפשרות זו הפעלת שלושת הציורים הם ploted: RHCP, LHCP ואת יחס Axial . אם Antenna מיועדת RHCP צריך להיות ברמה נמוכה מאוד של Lhcp ו viceversa. במקרה שתבחר ludwig3 אמורים להיות שווים שדה אנכי ו אופקית, כפי abuantenna אמר. היה מודע לכך שמספר AR אמור להיות סמוך על 0 DB הראשי לכיוון קרינה אבל היה ירידה (unavoidable כי היא השפעה רעה של מעגלית polarised אנטנות) בכל שאר הכיוונים. אני מקווה שזה יעזור. בברכה |
|
| לראש הדף | |
 |
abuantenna
| 15 מאי 2006 13:00 Re: CST ו עגול קטוב | | | תגיות: בדוק עם קטוב CST axial יחס CST CST axial יחס CST עגול קטוב לודוויג לודוויג קטוב עגול עגול קטוב |
|
| שלום חבר 'ה,
אני חושב שהיה לנו קצת לפני דיון על אותו עניין. השאלה שלי היא: אם אנחנו מניחים כי איננו יודעים את קטביות ואנחנו נותנים CST רוצה לתת לנו את התשובה. 1-נלך להתחיל עם ludwig3 לבדוק, אם יש לנו פוטנציאל אופקי חלק, כך שיש לנו אופקית קטוב, וכן מלחצים versa. 2-אם יש לנו amost שווה רכיבים עבור שניהם 3-אחר כך, אנחנו צריכים לעבור גלגלי תאום אם axial היחס הוא 1, אז יש לנו בדיוק עגול קטוב. כדי לבדוק אם היא שמאל או ימין, אנחנו יכולים לעשות את זה מתוך LHCP ו RHCP רכיבים.
האם אני צודק?? |
|
| לראש הדף | |
 |
dch316
הצטרפות: 09 יוני 2005 הודעות: 49 עזר: 11 מיקום: ספרד
| 16 במאי 2006 7:22 Re: CST ו עגול קטוב | | |
|
| Abuantenna יקרים, אתה צודק, או לפחות זה מה אני אעשה אם אני יודע את שנועד polarisation של משושה. תן לי להזכיר לך שוב, כי בעת השימוש ludwig3 את Antenna polarisation יש aligned עם X או Y axes (או U, W, כאשר משתמש auxiliar סט axes) בברכה |
|
| לראש הדף | |
 |
esojam
| 27 מאי 2006 15:46 Re: CST ו עגול קטוב | | | תגיות: לודוויג לודוויג קטביות עגול עגול קטוב |
|
| היי כולם אני בחזרה הבעיה שלי היא נפתרה. הנה הפתרון: מקום לפחות 2 probes. שניהם probes ממוקמות ב-Z = ציר לכיוון הקרינה הראשי ו מאחורי לוח (שם אמור להיות עגול קטוב כאן). ראשית בדיקה (בדיקה 1) הוא מכוון ב-X-ציר - אופקית, השני בדיקה (בדיקה 2) ב-Y = ציר אנכית. המפתח הוא מיקום probes - חייב להיות ב-Z ציר.
יש הדומיננטית TE11 מצב ב waveguide. בלי לוח, e-השדה נמדד על ידי בדיקה 1 (X-ציר) קרוב לאפס. לוח אם משמש ויש לו אורך הנכון, הערך של ה-שדה, נמדד על ידי בדיקה 1 זהה את הערך נמדד על ידי בדיקה 2. ההבדל הוא בשלב מתקדם של ° 90.
כמובן, עם פרוסה עבה לתקן את התוצאה farfield (ludwig3 בתיאום), יש את שדה אנכית או אופקית את כיוון אותו ערך. AR קרוב 0dB.
תודה על העזרה.
ב-תמונות, לבדוק את זה לפני 1 פרוסה עבה והיא ציר Y-oriented, בדיקה 2 היא מאחורי לוח (אנכי). גשוש 4 היא מאחורי לוח (אופקי)
|
|
| לראש הדף | |
 |
abuantenna
| 29 מאי 2006 16:29 Re: CST ו עגול קטוב | | |
|
| בסדר, נהדר.
רק אחד פרימיטיבי שאלה: כאשר אתה מציב את probes. כיצד ניתן לדעת CST לחשב על שדות כי probes?
Regars |
|
| לראש הדף | |
 |
Lupin
הצטרפות: 22 ינואר 2003 הודעות: 326 עזר: 2
| 13 יוני 2006 23:26 Re: CST ו עגול קטוב | | |
|
| שלום חבר 'ה,
על אף אחד לתת לי את הביטוי המקשר Axial יחס ואת הצלב קטוב ברמה?
הערות שלי, אני לא מוצאת את זה יותר ..
תודה מראש.
Lupin |
|
| לראש הדף | |
 |