| מחבר | הודעה |
|---|
crowinu
| 13 ינואר 2006 8:10 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| היי,
מהו effiecent ביותר של שלושת אלה? VB.net, VB 2005, או VB6??
אני צריך ממשק טורי שוקת pic יציאת אפילו לקרוא נתונים מהתקן USB?
עזרה כלשהי? |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 13 ינואר 2006 8:10 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
קורטקס
| 14 ינואר 2006 17:32 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| vb.net הוא הטוב ביותר לדעתי. VB6 מתה שאינה נתמכת על ידי מיקרוסופט עכשיו |
|
| לראש הדף | |
 |
hr_rezaee
| 15 ינואר 2006 7:22 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| vb.net הוא טוב אבל הוא זקוק. פלטפורמה נטו לרוץ. אתה יכול בקלות ממשק MCU שלך עם VB6. השימוש mscomm.ocx ActiveX. |
|
| לראש הדף | |
 |
מתכת
| 15 ינואר 2006 22:39 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| הי
VB.NET זהה VB 2005, כל הדרך, את רוב הדברים קשה לעשות עם VB6 הן חתיכת עוגה עכשיו ב VB.NET, כגון כתיבה הרישום וקבצי INI, מגש הטיפול, ועוד דברים. התחלתי עם VB6, VB.NET ועבר כעבור חודש. אבל אני עדיין לומד, ואני ממש כמו VB.NET עכשיו.
מערכי הבקרה אינן נתמכות ב-VB.NET, אבל אנחנו יכולים לעשות את מערך השליטה מזויף, או מה שנקרא, מערך של פקדים באמצעות וניהול נכסים. גם שינוי שם קובץ אינו נתמך עוד ב-VB.NET, הרגשתי מתוסכל במעשה, אבל פתרתי את זה באמצעות השיטה להעביר בכיתה הקובץ שאיפשר לי לשנות את שם הקובץ ולהעביר אותו למיקום אחר באותו זמן, די טוב. סגנון XP מיושם בקלות באמצעות enablevisualstyles VB.NET, ו doevents. ה-IDE הוא מאוד עוזר, במיוחד של מיקרוסופט ב-Visual Studio 2005, באמת מדהים שלה ובקלות לניהול.
אין צורך להתלונן. NET Framework עוד בעת מסירת בקשה, כי זה ייכלל ב-Windows Vista החדש בא עכשיו, במוקדם או במאוחר, VB6 יהיה רופף את הפונקציונליות שלו. אני יכול לומר. NET תהיה שפת התכנות של מיקרוסופט עבור 10 השנים הבאות, אז למה לפספס את הרכבת, או אפילו להיות מאוחר בשביל זה. |
|
| לראש הדף | |
 |
aslm
| 15 ינואר 2006 22:48 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| הייתי קצת במצב דומה לפני כמה זמן.
השפה VB.NET הרבה יותר טוב, תמיכה עצמים simular, טוב יותר בסביבה developement. החיסרון הגדול הוא כי פלטפורמת NET. צריכה להיות מותקנת, על נתונים של 24MB. אני חושב שזה לכלול XP SP2. זה לא availibel עבור W95/98, המחשב חייב להשתמש w2k או XP.
VB 6 עדיין עובד יכול להיות "מעודכן" עם רכיבי OCX חדשים simular במידת הצורך. במקרה זה סביבת זמן הריצה הוא כמה קבצי dll בקלות מתקין כי עם יישום.
בסופו של דבר אני באמת נבחר VB 6 שאני צריכה להפיץ את התוכנית שלי לא רוצה את כל צרות עם Instalation. פלטפורמת NET ותמיכה עבור לקוחות en. אם התוכנה היתה בשימוש על כמה מחשבים תחת פיקוח שלי אני אצטרך להתקין את החומר. NET והלך עם VB NET.
גישה היציאה הטורית היא פשוט להשתמש רק ב-VB MSCOMM. המגבלה היחידה שיש לי להיתקל היא שהוא תומך רק numers יציאה עד 16. בסופו של דבר הלכתי על הפתרון חיצוני לעקוף את זה ...
מביט בי |
|
| לראש הדף | |
 |
מתכת
| 15 ינואר 2006 23:04 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| הי
VB.NET זהה VB 2005, כל הדרך, את רוב הדברים קשה לעשות עם VB6 הן חתיכת עוגה עכשיו ב VB.NET, כגון כתיבה הרישום וקבצי INI, מגש הטיפול, ועוד דברים. התחלתי עם VB6, VB.NET ועבר כעבור חודש. אבל אני עדיין לומד, ואני ממש כמו VB.NET עכשיו.
מערכי הבקרה אינן נתמכות ב-VB.NET, אבל אנחנו יכולים לעשות את מערך השליטה מזויף, או מה שנקרא, מערך של פקדים באמצעות וניהול נכסים. גם שינוי שם קובץ אינו נתמך עוד ב-VB.NET, הרגשתי מתוסכל במעשה, אבל פתרתי את זה באמצעות השיטה להעביר בכיתה הקובץ שאיפשר לי לשנות את שם הקובץ ולהעביר אותו למיקום אחר באותו זמן, די טוב. סגנון XP מיושם בקלות באמצעות enablevisualstyles VB.NET, ו doevents. ה-IDE הוא מאוד עוזר, במיוחד של מיקרוסופט ב-Visual Studio 2005, באמת מדהים שלה ובקלות לניהול.
אין צורך להתלונן. NET Framework עוד בעת מסירת בקשה, כי זה ייכלל ב-Windows Vista החדש בא עכשיו, במוקדם או במאוחר, VB6 יהיה רופף את הפונקציונליות שלו. אני יכול לומר. NET תהיה שפת התכנות של מיקרוסופט עבור 10 השנים הבאות, אז למה לפספס את הרכבת, או אפילו להיות מאוחר בשביל זה. |
|
| לראש הדף | |
 |
crowinu
| 17 ינואר 2006 8:15 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| | מתכת כתב: | הי
הבעיה המקורית שלי היתה תאימות על כל החלונות, אבל אני מניח שאני לא מקל vb.net עכשיו, צריך לרענן את הידע שלי אבו זה, כי אני latley השתמשו הרבה ansci כ
כן שמתי לב מה שאמרת מתכת כי היו כמה דברים קשים VB6 עכשיו הם חתיכת עוגה ב vb.net אבל אדן לא ישר foward כמו VB6.
crowinu |
|
| לראש הדף | |
 |
aslm
| 17 ינואר 2006 11:47 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| . Instalation פלטפורמת NET קרוב לוודאי לא תהיה בעיה כמו שאתה כותב. ואם רק ללקוחות להשתמש XP אני גם חושב שזה יעבוד רק עם בעיות קלות. Sitll אבל יש רבים שם משתמש 95/98/Me וגם Win2K ו בשבילם. NET היא לא אופציה.
גם לי היו כמה ספקות לגבי מבקש custmer עם XP/win2k ושום. NET להתקין את זה כי אני יודע שאנחנו מכן יקבל את התמיכה הראשון פגע אם הבעיה שלה. אני חושב שזה גם השתפר עם הזמן אבל עדיין, אני feal קצת רע על לקוח מבקש להתקין 24MB updat ל-Windows עבור תוכנה פשוטה 1MB.
מביט בי |
|
| לראש הדף | |
 |
crowinu
| 17 ינואר 2006 13:50 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| | aslm כתב: | . Instalation פלטפורמת NET קרוב לוודאי לא תהיה בעיה כמו שאתה כותב. ואם רק ללקוחות להשתמש XP אני גם חושב שזה יעבוד רק עם בעיות קלות. Sitll אבל יש רבים שם משתמש 95/98/Me וגם Win2K ו בשבילם. NET היא לא אופציה.
גם לי היו כמה ספקות לגבי מבקש custmer עם XP/win2k ושום. NET להתקין את זה כי אני יודע שאנחנו מכן יקבל את התמיכה הראשון פגע אם הבעיה שלה. אני חושב שזה גם השתפר עם הזמן אבל עדיין, אני feal קצת רע על לקוח מבקש להתקין 24MB updat ל-Windows עבור תוכנה פשוטה 1MB.
מביט בי |
את התוכנה אני קידוד הוא רק לשימוש שלי עבור יישום מסוים ממשק עם הפרויקט שלי. כך לגבי ההתקנה ואני ללקוחות אין לי בעיה. |
|
| לראש הדף | |
 |
מתכת
| 18 ינואר 2006 19:59 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| הי
אין צורך לדאוג בקשר לזה יותר מדי, ואפשרויות הפריסה כוללים את היכולת ditribute. NET Framework עם הבקשה.
crowinu,
תודיע לי מה אתה intrested ב VB.NET, אנו יכולים לעבוד יחד על פרויקט, גם אם אני לא יודעת איך לעשות את זה, אנו יכולים ללמוד את זה.
להתראות |
|
| לראש הדף | |
 |
crowinu
| 18 ינואר 2006 20:20 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| | מתכת כתב: | הי
אין צורך לדאוג בקשר לזה יותר מדי, ואפשרויות הפריסה כוללים את היכולת ditribute. NET Framework עם הבקשה.
crowinu,
תודיע לי מה אתה intrested ב VB.NET, אנו יכולים לעבוד יחד על פרויקט, גם אם אני לא יודעת איך לעשות את זה, אנו יכולים ללמוד את זה.
להתראות |
אני אתן לך לדעת מתי יש לי סיכוי לגרום בקרוב יש לי מבחנים אז אני צריך ללמוד .
תודה רבה מתכת |
|
| לראש הדף | |
 |
Fayez_M
| 23 ינואר 2006 18:41 Re: 6/.net של Visual Basic או 2005?? | | |
|
| עדיף להשתמש VB2005 לממשק pic. בדרך כלל זה טוב מאוד ללמוד VB2005 כפי שהיא טכנולוגיה חדשה של מיקרוסופט אז אתה יודע שזה היה יותר טוב, כי זה קל מאוד ויש לו ספריה עשירה מאוד. |
|
| לראש הדף | |
 |