כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

שירותים אלקטרוניים

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> שירותים אלקטרוניים
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
Ganymede

הצטרפות: 28 אוקטובר 2001

Post 02 מרץ 2002, 2:08

אני יודע שזה יהיה proboably פתיחת שלם של תולעים יכול - אבל הנה זה בא.

אם הייתי מציע שירות העברת שרטוטים על נייר CAD הפורמטים ואת העברת פורמטים של קבצים בין פלטפורמות שונות, מה היית אומר את הטוב ביותר יהיה אוסף של כלים וחומרה / תוכנה לעבודה.

AutoCAD נראה את ראש כלליות עבודות ציור - קבצי DXF היה להיות הטוב ביותר עבור פורמט רצוד פני פלטפורמות?

באשר לשירותים PCB!! - איפה אפשר להתחיל. מה זה עלות לי לבעוט מחוץ?

נ.ב. כן אני יודע איפה אני נמצא - אני חושב שזה המקום הטוב ביותר לשאול את השאלה.
לראש הדף
View user's profile
mrlogical
אורח

Post 03 מרץ 2002, 2:20

נסה P * otel 99 SE שלך Schematic ללכוד ו pcb פריסה, זה די טוב. זה יהיה גם כדי להמיר acad של dxf או dwg פורמט הקובץ. קבל את זה בפורום זה.
לראש הדף
View user's profile
Ganymede

הצטרפות: 28 אוקטובר 2001

Post 03 מרץ 2002 20:47

תודה טוני - את אחד אחר כי החבילה להמליץ לי.

Anyyone בבריטניה של finacial יודע שאני עלול לקבל תמיכה - (Gov. חדש אולי אסור לפספס - זה סוג של דברים).

Im עושה הרבה מחקר לתוך מה שאנשים רוצים, אולי את האזור שירות IM חושב - אבל המימון אותו מובטל כדי העצמי הוא מועסק אחד לעזאזל של שלב.

Thanx מראש.
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 03 מרץ 2002 20:47 מודעות

לראש הדף
Phytex

הצטרפות: 16 דצמבר 2001

Post 08 מרץ 2002, 9:47

תודה על מידע!
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> חומרה מקצועית ואלקטרוניקה עיצוב -> שירותים אלקטרוניים
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS