| מחבר | הודעה |
|---|
pseudockb
הצטרפה ב: 04 Aug 2004 הודעות: 89 עזר: 6
| 20 ספטמבר 2005 2:08 אתר: CMOS www.edaboard.com הבורר | | |
|
| | היי, אני רוצה לדעת כיצד לקבוע את גודל של בוררים MOS. ממה שאני יודע, את גודל צריך להיות קטן כדי שיהיה פחות זריקה תשלום אך גודל צריכה להיות גדולה להיות קטנה "על" התנגדות. יתר על כן, יש לי לעתים קרובות שמעתי אנשים עושים שימוש של חצי הבורר דמה גודל להפחית הזרקת תשלום. הייתי רוצה לדעת למה זה הבורר טמבל צריך להיות חצי גודל? דבר נוסף שאני לא בטוח אם החיבור הוא רובו של הבורר NMOS צריך להיות מחובר למקור שלו, או על הקרקע. (N-היטב תהליך) אני מוצא כי הן חיבור לתת מתח שונה מסופי שלה. מהו מנהג מקובל לקשור את החיבור נפח הסיבה מאחורי זה. תודה מראש. |
|
| לראש הדף | |
 |
flushrat
| 20 ספטמבר 2005 3:03 Re: עיצוב של MOS אנלוגי הבורר | | |
|
| | על דרישת ההתנגדות ולא אחראי לקבוע את הזריקה dummu minum וו יהיה מחצית גודל absobe האישום הזריק מן מתג (חצי להניח את זרימת תשלום למקור וחצי לניקוז). גורפת מחובר לקרקע. |
|
| לראש הדף | |
 |
sunking
| 20 ספטמבר 2005 3:49 עיצוב של MOS אנלוגי הבורר | | |
|
| למנוע הזרקת תשלום, אתה יכול להשתמש בבורר CMOS ושני השעון שלב, אשר ש 1 ש 2 ו ש 2 ', אמר ש 2' הוא קצת יותר ש 2. ואתה יכול referece איזה נייר או ספר על ADC |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 20 ספטמבר 2005 3:49 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
השאה pulkit
| 20 ספטמבר 2005 13:02 Re: עיצוב של MOS אנלוגי הבורר | | |
|
| | הבורר Dummy תהיה קוטביות הפוכה מאשר הבורר. אתה מנסה לשמור על סף נפילה של מתג מהיר. גם אות טמבל צריך לעבור איזה עיכוב לעומת האות מתג רגיל כך שניתן באמת cancell את החיוב. |
|
| לראש הדף | |
 |
pseudockb
הצטרפה ב: 04 Aug 2004 הודעות: 89 עזר: 6
| 22 ספטמבר 2005 2:18 Re: עיצוב של MOS אנלוגי הבורר | | |
|
| | היי, אני רוצה להבהיר את ההצהרה של "הבורר Dummy תהיה קוטביות הפוכה מאשר הבורר". אתה מתכוון אם הוא לעבור NMOS, אז צריך להיות טמבל PMOS? או אתה מתכוון שאם הוא על המתג, ואז הוא דמה מעל ולהיפך? תודה. |
|
| לראש הדף | |
 |
arindrajiitkgp
| 22 ספטמבר 2005 14:04 Re: עיצוב של MOS אנלוגי הבורר | | |
|
| הי
בעת עיצוב ולאחר מכן ckt מיליון NMOS ו PMOS הם. שלהם עכשיו אם כל bulks קשורים gnd / VDD מכן vth של NMOS / PMOS לא ישתנה עקב השינוי של becaz מתח בתפוצה רחבה כל bulks הם אותו פוטנציאל. עכשיו אם אתה מחובר עם המקור (כאשר כל המקורות אינם מחוברים עם gnd) ואז vth שינויים עקב שינוי של עיקר הפוטנציאל .... זה effecting ב ckt.thanks הכולל שלך |
|
| לראש הדף | |
 |
nuiscet
| 30 ספטמבר 2005 6:43 עיצוב של MOS אנלוגי הבורר | | |
|
| | כיצד עלינו להתמודד עם מתח חלק הארי של MOSFETs swtich? |
|
| לראש הדף | |
 |