פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

עיצוב של MOS אנלוגי הבורר

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> מעגלים אנלוגיים עיצוב -> עיצוב של MOS אנלוגי הבורר
מחבר הודעה
pseudockb

הצטרפה ב: 04 Aug 2004
עזר: 6

Post 20 ספטמבר 2005 2:08

אתר: CMOS www.edaboard.com הבורר

היי, אני רוצה לדעת כיצד לקבוע את גודל של בוררים MOS. ממה שאני יודע, את גודל צריך להיות קטן כדי שיהיה פחות זריקה תשלום אך גודל צריכה להיות גדולה להיות קטנה "על" התנגדות. יתר על כן, יש לי לעתים קרובות שמעתי אנשים עושים שימוש של חצי הבורר דמה גודל להפחית הזרקת תשלום. הייתי רוצה לדעת למה זה הבורר טמבל צריך להיות חצי גודל? דבר נוסף שאני לא בטוח אם החיבור הוא רובו של הבורר NMOS צריך להיות מחובר למקור שלו, או על הקרקע. (N-היטב תהליך) אני מוצא כי הן חיבור לתת מתח שונה מסופי שלה. מהו מנהג מקובל לקשור את החיבור נפח הסיבה מאחורי זה. תודה מראש.
לראש הדף
flushrat

עזר: 15

Post 20 ספטמבר 2005 3:03

Re: עיצוב של MOS אנלוגי הבורר

על דרישת ההתנגדות ולא אחראי לקבוע את הזריקה dummu minum וו יהיה מחצית גודל absobe האישום הזריק מן מתג (חצי להניח את זרימת תשלום למקור וחצי לניקוז). גורפת מחובר לקרקע.
לראש הדף
sunking

עזר: 46

Post 20 ספטמבר 2005 3:49

למנוע הזרקת תשלום, אתה יכול להשתמש בבורר CMOS ושני השעון שלב, אשר ש 1 ש 2 ו ש 2 ', אמר ש 2' הוא קצת יותר ש 2.
ואתה יכול referece איזה נייר או ספר על ADC
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 20 ספטמבר 2005 3:49

מודעות

לראש הדף
השאה pulkit

Post 20 ספטמבר 2005 13:02

הבורר Dummy תהיה קוטביות הפוכה מאשר הבורר. אתה מנסה לשמור על סף נפילה של מתג מהיר. גם אות טמבל צריך לעבור איזה עיכוב לעומת האות מתג רגיל כך שניתן באמת cancell את החיוב.
לראש הדף
pseudockb

הצטרפה ב: 04 Aug 2004
עזר: 6

Post 22 ספטמבר 2005 2:18

היי, אני רוצה להבהיר את ההצהרה של "הבורר Dummy תהיה קוטביות הפוכה מאשר הבורר". אתה מתכוון אם הוא לעבור NMOS, אז צריך להיות טמבל PMOS? או אתה מתכוון שאם הוא על המתג, ואז הוא דמה מעל ולהיפך? תודה.
לראש הדף
arindrajiitkgp

עזר: 2

Post 22 ספטמבר 2005 14:04

הי

בעת עיצוב ולאחר מכן ckt מיליון NMOS ו PMOS הם. שלהם עכשיו אם כל bulks קשורים gnd / VDD מכן vth של NMOS / PMOS לא ישתנה עקב השינוי של becaz מתח בתפוצה רחבה כל bulks הם אותו פוטנציאל. עכשיו אם אתה מחובר עם המקור (כאשר כל המקורות אינם מחוברים עם gnd) ואז vth שינויים עקב שינוי של עיקר הפוטנציאל .... זה effecting ב ckt.thanks הכולל שלך
לראש הדף
nuiscet

עזר: 3

Post 30 ספטמבר 2005 6:43

כיצד עלינו להתמודד עם מתח חלק הארי של MOSFETs swtich?
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> מעגלים אנלוגיים עיצוב -> עיצוב של MOS אנלוגי הבורר
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
כיצד לעצב חודש ביצועים גבוהים לעבור? (12)
MOS גורפת של חיבור אנלוגי בעיצוב RF (10)
עיצוב מתג אנלוגי (3)
כיצד לתכנן מתג אנלוגי (4)
Ar יש ספרים או מסמכים עבור עיצוב מתג אנלוגי IC? (4)
האם מישהו יודע כל התייחסות טובה עיצוב מתג אנלוגי (1)
MOS כפי שאלה מתג (11)
כיוונית הבורר MOS - 3A (3)
עזרה: 15GHz MOS Switch (1)
כוח לעבור חודש טרנזיסטור (4)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS