פורום אלקטרוניקה

כללים | הודעות אחרונות | RSS לנושא | חיפוש | הרשמה | התחבר

כיצד לקבוע MOS יחס Switch היבט?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> Analog IC Design & Layout -> כיצד לקבוע MOS יחס Switch היבט?
מחבר הודעה
אית 'ן

Post 17 יוני 2005 16:53

מה יחס הגובה של nmos?

היי,

כרגע, אני סטודנט ועובד OTA עם הבורר-CMFB קבלים ואחר כך הולך לעבור עיצוב מגבר קבלים. אני תוהה מה היא MOS הטובה ביותר לעבור וביחס.

נניח, TSMC בטכנולוגיה 0.35um עם תהליך 5v, אורך המינימלי הוא 0.5 מיקרון. אז איך אני יכול לבחור את W / L מתגים NMOS בבורר-CMFB קבלים וגם הדגימה הגברה?
איפה אני צריך לפרוס בורר הילוכים שערים ו NMOS רק בוררים?

קראתי את ספרו של מרטין, ספר Razavi, וכמה ניירות. חלק אמרו עם אורך מינימום רוחב רחב; כמה ניירות אמר אפילו עם בוררי ארוכה כדי להפחית feedthrough השעון (בשנת 2004 ISSCC).

אז אני מבולבל. מישהו יכול להגיד לי את הכללים יותר ויותר pratical כללים ספציפיים על זה?

אית 'ן
לראש הדף
Google
AdSense
גוגל אדסנס

Post 17 יוני 2005 16:53

מודעות

לראש הדף
aryajur

עזר: 73

Post 17 יוני 2005 21:21

הנדון: כיצד לקבוע MOS יחס Switch היבט?

1 מכל, להחליט אם אתה יכול לשים את השער הילוכים או NMOS / PMOS להעביר רק תלוי מה את המתג יש לעבור. NMOS יכול לעבור מתח נמוך כראוי מתח לא גבוה, זמן PMOS עושה את ההיפך. אז תשומות כי צריך להעביר ערכים נמוכים גבוה ידרוש השער הילוכים.
גודל טרנזיסטור הפרט מיתוג, המשמש להעביר אותות, אתה צריך לעשות את הירידה ברחבי הבורר נמוך ככל האפשר, כלומר ההתנגדות שלו צריך להיות נמוך. שימוש בטרנזיסטור בתור מתג זה אנו פועלים באזור טריודה (MOS) או באזור רוויה (BJT) כך מהמשוואה באזור טריודה אתה יכול לחשב את ההתנגדות של המתג ולנסות למזער אותו. זה יהיה לראות בקלות כי W צריכה להיות גדולה ככל האפשר. אבל יש לך גם לשקול את הקיבול טפילות זה עולה עם הגדלת וו להגדיל את W אז רק upto upto הסכום שבו הערך קיבוליות טפילות מקובל. הקיבול טפילות יפגע ברוחב פס ur אכפת לך אם כי, גם זה יהיה בזבוז של חצי כוח האות שלך טעינה והפריקה בכל פעם.
לראש הדף
גרסה ערבית הגרסה הבולגרית גרסה קטלונית הגירסה הצ 'כית גרסה דנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית גרסה פינית הגרסה הצרפתית הגרסה הינדית גרסה קרואטית גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית גרסה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית גרסה ליטאית גרסה לטבית הגירסה ההולנדית גרסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית גרסה סלובקית גרסה סלובנית גירסה סרבית גרסה שוודית גרסה טגלוג גרסה אוקראינית גרסה ויאטנמית גירסה סינית
Post new topic Reply to topic EDAboard.com ראשי -> Analog IC Design & Layout -> כיצד לקבוע MOS יחס Switch היבט?
עמוד 1 מתוך 1

subj

text

כל הזמנים הם GMT 1 Hour
נושאים דומים:
יחס (2)
יחס של טרנזיסטור (5)
קשיים floorplan וביחס מתחת 0.25 (2)
יחס גבוה בעיות היבט סימולציה HFSS (2)
NMOS ו PMOS (W / L) וביחס לעומת Vth (6)
כיצד לקבוע W ו-L של טרנזיסטור MOS (3)
כיצד לקבוע מכסה וגדלים בבורר SC CMFB? (8)
כיצד לעצב חודש ביצועים גבוהים לעבור? (12)
איך לכמת MOS מתג S / H שגיאה שיקוע ליניארי עבור ADC? (6)
כיצד לקבוע את גודל כובע אמיתי עבור יתר מסנן? (1)

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמכו בנו | | Sitemap
נושא RSS