כללים | הודעות אחרונות | נושא RSS | חיפוש | הרשמה | התחבר

לו"ז עבור Atmel 89c52

Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Embedded Systems and Real-Time OS -> Scheduler עבור Atmel 89c52
גרסה ערבית בולגרית גירסה גירסה קטלנית גרסה צ 'כית הגירסה הדנית הגרסה הגרמנית הגירסה היוונית הגירסה האנגלית גרסה ספרדית פינית גירסה הגירסה הצרפתית גרסה הודו קרואטית גירסה גרסה אינדונזית הגירסה האיטלקית מהדורה עברית גרסה יפנית הגירסה הקוריאנית ליטאית גירסה לטביה גירסה הולנדית גרסה גירסה נורווגית גרסה פולנית גרסה פורטוגזית גרסה רומנית הגירסה הרוסית סלובקית גירסה סלובנית גירסה סרבית גירסה שוודית גירסה לטגלוג גירסה אוקראינית גירסה ויאטנמית גירסה גירסה סינית
מחבר הודעה
kannan

הצטרפות: 21 פברואר 2005

Post 16 במאי 2005 8:13 המתזמן עבור Atmel 89c52

הי,

אם מישהו פיתח עבור המתזמן Atmel 89c52 microcontroller pls
לספק לי את קוד המקור או C או האסיפה.
mymail תעודת הזהות שלי kannan_emb (ב) yahoo.com

תודה
G kannan
לראש הדף
View user's profile
Google
AdSense

Post 16 במאי 2005 8:13 מודעות

לראש הדף
Dom

הצטרפות: 26 אפריל 2004

Post 29 במאי 2005 1:51 המתזמן עבור Atmel 89c52

ucos-II הוא rtos.
www.ucos-ii.com
לראש הדף
View user's profile
opentdoors

הצטרפות: 15 ינואר 2005

Post 29 מאי 2005 12:48 Re: לו"ז ל Atmel 89c52

אני חושב uCos-II לא ממש rtos. רק מערכת multitasking.

א rtos הוא מסביב רובין / מנע מתזמן המשימות. משימות יש עדיפות גבוהה יותר היא מתוזמנת מסביב רובין המעבר וליד מעגל מסביב רובין עבור עדיפות נמוכה יותר משימות.

פשוטה rtos הוא מסביב המתזמן רובין.

ישנם שני סוגים של משימות ב rtos: תקופתיים ו סדיר. התקופתי הוא כל החלפת השעון בזמן אמת, הוא לא סדיר או החלפת כאשר האירוע (להפריע) התרחשו.

In a rtos, יש רשימה אחת קרא להפעיל תור, כי הוא יחיד בצע מיון רשימת המשימות של עדיפות. כאשר משימה לבוא להשעות, זה ירידה מ runqueue להמתין לתור ....

בשנת rtos אמיתי, זמן tisk בשליטתו של השעון בזמן אמת (freq = 32.768 kHz) עבור המשימה.
לראש הדף
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com אינדקס פורומים -> Embedded Systems and Real-Time OS -> Scheduler עבור Atmel 89c52
עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם GMT 2 שעות

התעללות | | מנהל | | מנהלי פורומים | | תמיכה קשר | | מפת האתר
נושא RSS