cedance
| 01 Mar 2005 13:37 Re: המרת צג המחשב כדי לפקח VCD | | |
|
| הי,
כאשר U ניתן להשתמש כרטיס מקלט טלוויזיה לחבר חוטים ur כבל לפקח על כדי להציג את channles על המסך, אני חושב שזה צריך להיות מסוגל. U יכול לעשות דבר אחד. VCD להשתמש בנגן כדי לקבל את O / p thro חוט תיל כדי הסכמה כבל (ususally מכיל תיל להיות מחובר לטלוויזיה) .. אני מתכוון .... במקום להתחבר U הטלוויזיה יכול טאי על המסך. בכל זאת, צג בהחלט יכול לשחק ... העניין הוא .. treg. את החיבור .. תבהיר על furthur אחרי זה אני מקבל יותר חומרים ..! 
/ cedance
נערך לאחרונה על ידי cedance ב 07 Mar 2005 16:27, נערך 1 זמן סה"כ |
|
pisoiu
| 01 Mar 2005 19:37 המרת צג המחשב כדי לפקח VCD | | |
|
| הי, אתה לא יכול להתחבר ישירות אל צג מחשב אות וידאו מורכב המקור. צג מחשב זה לא נועד זה. אות וידאו מורכב מוצג על ידי טלוויזיה כולל את כל המרכיבים הדרושים כדי להציג תמונה (בהיקות ו chrominance אותות), ברזולוציה של 768x576 פיקסלים (עבור PAL ו-SECAM סטנדרטים). תדר סריקה אופקי 15,625 הרץ ואת אנכית 50Hz, ואת פורמט התצוגה הוא interlaced. צג מחשב תפעל רק מ 31Khz סריקה freqency ומעלה, לפי הרזולוציה ואת קצב הרענון האנכי. בהמשך, בשעה צג מחשב, את אותות הווידאו מועברים בנפרד עבור כל צבע הראשי (אדום, ירוק וכחול). כדי להמיר את CVBS (מורכבים וידאו) אות אות מוכנים להציג על צג מחשב, תצטרך לפענח את זה כדי לחלץ את R, G ו-B componets, ולהמיר אותם דיגיטלית, לאחסן אותם זיכרון framebuffer ולקרוא אותם שוב בשיעור גבוה, מתאים צג המחשב, ולאחר מכן להמיר אותן בחזרה בפורמט אנלוגי. קל.
/ pisoiu |
|