| מחבר | הודעה |
|---|
E = mc2
| 26 ינואר 2005 16:30 אפנון משרעת | | |
|
| יש לי שאלה לגבי אפנון משרעת. משדר ב AM את האות בתדר המוביל הם התרבו עם מערבל שאת הפלט מוזן על מגבר לשלב הסופי בו מוזן אז כדי אנטנה. נכון????
התדירות של המוביל הוא כעשר פעמים את התדר של האות (קראתי את זה איפשהו). אבל כאשר שני האותות הם מכפילים את האות שהתקבל משרעת מווסתת כוללת את התדירות של המוביל ואת הצורה מזכירה את האות יועבר.
אני מבין את החלק הזה את הפלט של מערבל אותות דומה. מה שאני לא מבין הוא מדוע הוא התדר של האות מווסתת שווה אות של המוביל. כפל doesn't לעשות משהו כדי תדירות???
ועל השאלה השנייה שלי היא איך הם שני אותות אנלוגיים כפול?
דווקא יש לי כמובן התקשורת בסמסטר הזה ואני רוצה לדעת הכל על תקשורת מ-A עד Z. ולכן כל ההמלצות הספר יהיה להערכה רבה |
|
| לראש הדף | |
 |
usernam
| 26 ינואר 2005 16:57 Re: אפנון משרעת | | |
|
| | E = mc2 כתב: | יש לי שאלה לגבי אפנון משרעת. משדר ב AM את האות בתדר המוביל הם התרבו עם מערבל שאת הפלט מוזן על מגבר לשלב הסופי בו מוזן אז כדי אנטנה. נכון????
התדירות של המוביל הוא כעשר פעמים את התדר של האות (קראתי את זה איפשהו). אבל כאשר שני האותות הם מכפילים את האות שהתקבל משרעת מווסתת כוללת את התדירות של המוביל ואת הצורה מזכירה את האות יועבר.
אני מבין את החלק הזה את הפלט של מערבל אותות דומה. מה שאני לא מבין הוא מדוע הוא התדר של האות מווסתת שווה אות של המוביל. כפל doesn't לעשות משהו כדי תדירות???
דווקא יש לי כמובן התקשורת בסמסטר הזה ואני רוצה לדעת הכל על תקשורת מ-A עד Z. ולכן כל ההמלצות הספר יהיה להערכה רבה |
המשוואה בבוקר היא משהו כמו [1 קמ (T)] cos (ωt) שם (לא מ ') היא האות. אז עכשיו אתה יכול להסתכל על זה כמו גל הקוסינוס עם זמן משתנות amplitde של 1 [ קמ (T)]. נניח מ (T) היה גם sinusoid אם היית להכפיל החוצה להרחיב את הביטוי אות מווסתת יהיה 3 רכיבי תדר שונים. אז אומרים כי תדירות מווסתת של האות שווה לאות של המוביל לא ממש נכון. כמו אל ספר טוב מערכות תקשורת מאת סיימון Haykin תהיה אפשרות טובה. |
|
| לראש הדף | |
 |
van_gift
| 26 ינואר 2005 17:29 אפנון משרעת | | |
|
| | בדרך כלל תדירות הספק גבוה בהרבה רוחב פס של האות מווסתת. |
|
| לראש הדף | |
 |
Borber
| 26 ינואר 2005 17:46 Re: אפנון משרעת | | |
|
| | תדירות המוביל מווסתת שווה תדירות המוביל! תוצר של תהליך אפנון שני תדרים sideband אם אות אפנון הוא חטא טהור (ωm), ωm ו-ω ω ω ωm חוץ. |
|
| לראש הדף | |
 |
Andre3000
| 27 ינואר 2005 0:01 אפנון משרעת | | |
|
| ב בבוקר הוא עבור אפנון משרעת של המוביל ולא על תדירות.
אתה יכול לקרוא מידע יותר HAYKIN הספר |
|
| לראש הדף | |
 |
IanP
הצטרף: 05 Oct 2004 הודעות: 6490 עזר: 1542 מיקום: West Coast
| 27 ינואר 2005 3:50 Re: אפנון משרעת | | |
|
| חלק נוסף explenations עם דוגמאות אתה יכול למצוא כאן: http://www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html |
|
| לראש הדף | |
 |
nand_gates
| 27 ינואר 2005 7:52 Re: אפנון משרעת | | |
|
| איך הם שני אותות אנלוגיים כפול? תשובה: בעזרת מגבר להשתלט.
מגבר מתרבה עם אות קלט קבוע "" המכונה של רווח זה מגבר. אם אתה עושה את זה תמידי להשתנות בהתאם אות אחר קלט אז מה שאתה מקבל היא לזכות בשליטה מגבר או אפנן משרעת. במקרה זה הפלט נתון על ידי K * vin1 * Vin2;
בשנת מגבר טרנזיסטור אתה יכול לשנות את רווח על ידי שינוי biasing טרנזיסטור. זאת משום transconductance של טרנזיסטור תלוי biasing. |
|
| לראש הדף | |
 |
E = mc2
| 27 ינואר 2005 18:25 Re: אפנון משרעת | | |
|
| למעשה Andre3000 החלטתי לא להסתכל בספר Haykin של מלהסתכל את הביקורות על הספר כי ב amazon.com
אני יודע כי אני מאמין shouldn't על ביקורות באתרים חנות הספר כי הספר הזה הוא ממש כמו "" תקן התעשייה. אבל אני לא יודע למה אני havent לקרוא את הספר. im מחפש ספר של לת 'י. havent אבל מצאתי את זה בשום מקום עדיין.
ואני nand_gates לקרוא בספר acutally אבל מישהו אמר לי כי הכפל את העולם אנלוגיים זה באמת קשה לעשות. הוא אמר לי קודם אתה צריך לקחת את היומן של שני אותות על ידי אמפר יומן ולאחר מכן להוסיף אותם על ידי הוספת אמפר ולאחר מכן לקחת את antilog של התוצאה על ידי אמפר antilog. כל כך רציתי רק לאשר. thanx כולם הרבה |
|
| לראש הדף | |
 |
Google AdSense

| 27 ינואר 2005 18:25 מודעות | | |
|
|
|
|
| לראש הדף | |
 |
מינה איימן
| 27 ינואר 2005 18:29 אפנון משרעת | | |
|
| זהו ספר מצוין כי יהיה מאוד לעזור לך במחקר התקשורת שלך http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=84979&highlight=communications handbook |
|
| לראש הדף | |
 |
Bukitoo
| 28 אפריל 2005 4:44 Re: אפנון משרעת | | |
|
| מגבר רווח משתנה (כדי ליצור את הכפל) היא אחת הדרכים. דרך נוספת (מדברים על נושאת Xa אותות אקראיים הקוסינוס) הוא קלט את האות למתג (switching בתדירות של המוביל) ואז לסנן את התוצאה עם להקה pass filter של רוחב הפס של האות אקראית.
דרך נוספת היא לקנות IC הקטן אשר עושה את טי () xb (T) ישירות. |
|
| לראש הדף | |
 |
cedance
| 02 עשוי 2005 7:59 Re: אפנון משרעת | | |
|
| טוב, reg. ההפניות או חומרים U ביקש, מלבד ספרים וניירות U מקבלים כאן, אני רוצה ללכת u thro אתר * ilent. הם בעיה גרסה חופשית סטודנט CD ROM ו חפיסת 6 CD המכיל מדריכים שונים. אני בטוח לא יכול להתאים אותם לקורס למתחילים.
גלישה באתר זה לגמרי לחקור את מציעה תקליטור חינם שבו הם ללא ספק הטוב ביותר.
/ http://www.educatorscorner.com/index.cgi
/ cedance |
|
| לראש הדף | |
 |
shafee001
| 02 עשוי 2005 8:20 Re: אפנון משרעת | | |
|
| Hi all; 1. תדירות המוביל לא צריך להיות 10 פעם של הלהקה איתות בבסיס, כל עוד כי תדירות 2 * להקת תדירות הבסיס היא האות engough טוב 2. תדר של האות מווסתת ממוקדת בתדירות המוביל, ויש לי להקות צד (זה basnd רוחב) שווה לתדר בסיס הלהקה בצד ימין לצד שמאל, כדי לשקול את זה undersnad W הוא תדר הספק w הוא תדר בסיס הלהקה cos (wt) * cos (Wt) = cos (W W) t cos (WW) לא, כך הביא את האות cos מרוכז ב W ו יש שתי לולאות בצד ימין W, ושמאלה-W, כך רוחב להקת W אבל היא מרוכזת ב וו
3. produsing בבוקר הוא פשוט משתמשים ו טרנזיסטור swich, המוביל מחובר לבסיס, ואת האות הלהקה הבסיס מחובר זה emmiter
signel Baseband | | / \ / |_________||______ אותות הפלט מווסתת הספק ------/ \ / \ / \ /-----| <| | | | _ \ / Gnd |
|
| לראש הדף | |
 |
kokabanga
| 02 עשוי 2005 9:42 Re: אפנון משרעת | | |
|
| | E = mc2 כתב: | יש לי שאלה לגבי אפנון משרעת. משדר ב AM את האות בתדר המוביל הם התרבו עם מערבל שאת הפלט מוזן על מגבר לשלב הסופי בו מוזן אז כדי אנטנה. נכון????
יש מעגלים מכפיל מסחריים כגון Ne602 אולי להשתמש בו כדי לבצע כפל בתחום הזמן!
|
|
| לראש הדף | |
 |
shmoib
| 02 עשוי 2005 16:07 Re: אפנון משרעת | | |
|
| K, הראשונה אפנון amplitue נעשה שימוש במיקסר, אשר אינו של התקן ליניארי כך שהיא מפיקה (......, FC FM, FC-FM, FC-2fm, 2fc 2 FM ,.... .....) כדי שנוכל להשתמש לאחר סינון זה כדי לעקוף את האותות הנדרשים בלבד (תמיד: FC FM, FM-FC). כך הפעולה הסופית היא לא כפל זה רק שינוי תדר תדר האות.
המיקסר יכול להתבצע על ידי כל מכשיר שאינו ליניארי כמו טרנזיסטור |
|
| לראש הדף | |
 |
hermin
| מאי 13, 2005 3:02 אפנון משרעת | | |
|
| הראשונה, לנסות לחפש נושאים באמצעות מנוע החיפוש על זה, לחפש ebooks בפורום זה,
כאשר תדירות אם הספק כפול באמצעות ויסות אות (אות basedband) המוביל ישמרו תדר משלו, אך תיצור שתי sidebands. נסה הכפלת שתי הפונקציות סינוס, למשל חטא (w * FC * T) x חטא (w * FM * T), ואתה תגיע תשובה כמו חטא (w * FC * t) cos (w * t (FC - FM)) - cos (w * t (FC FM) im ... לא בטוח עם המשוואה הזאת אבל אתה יכול לבדוק ספרים אלקטרונים ו תהיה לך הבנה גדולה יותר על מושגים AM Goodluck בלימודים שלך |
|
| לראש הדף | |
 |
emadi
| 28 מאי 2005 13:04 Re: אפנון משרעת | | |
|
| שני אתרים אלה יעזרו לך לחשוב על אלה משנה.
http://www.st-andrews.ac.uk/ ~ www_pa/Scots_Guide/RadCom/part9/page1.html
20networking/robotics.eecs.berkeley.edu/_sastry/ee20/modulation/node3.html% http://www.media.mit.edu/physics/pedagogy/fab/fab_2002/help_pages/networking_resources/more |
|
| לראש הדף | |
 |
comsians
| יוני 10, 2005 9:30 Re: אפנון משרעת | | |
|
| Answer1 ההגדרות הבסיסיות של AM היא "לשנות את המשרעת של המוביל לפי ערך instantanious של משרעת האות של ויסות. השינוי מתבצע רק במנשא, אפוא, את התדירות של הגל AM מווסתת זה המוביל את המשרעת (וריאציה) היא האות ויסות.
Answer2 שני אותות אנלוגיים הם התרבו על ידי הכפלת כל הערכים שלהם בהתאמה instantanious. כל יחידה תחום הזמן (זמן) מקבל תשובה של ערך כפול של שני גלים. |
|
| לראש הדף | |
 |
suvendu
| יוני 11, 2005 8:53 Re: אפנון משרעת | | |
|
| | בטכניקה אפנון אנחנו משתנים כל אחד הפרמטר (אמפליטודה, פאזה, תדר) של signal.In המוביל בבוקר אנחנו משתנים המשרעת של המוביל לא תדר. |
|
| לראש הדף | |
 |
Awan
| 13 יוני 2005 11:52 Re: אפנון משרעת | | |
|
| | לעבור "אנלוגי מודרני תקשורת דיגיטלית" מאת cpater לת 'י 4 |
|
| לראש הדף | |
 |
elcielo
| יוני 11, 2006 1:14 Re: אפנון משרעת | | |
|
| | IanP כתב: | חלק נוסף explenations עם דוגמאות אתה יכול למצוא כאן: ש ** p: / / www.seas.upenn.edu/ ~ ee111/modulation/Modulation.html |
הקישור לא קשורים. |
|
| לראש הדף | |
 |